Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir surprinde. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă Răzvan Burleanu ar trebui schimbat de la şefia FRF

Dumitru Dragomir surprinde. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă Răzvan Burleanu ar trebui schimbat de la şefia FRF

FRF

Comentarii

Dumitru Dragomir a surprins când a fost întrebat dacă Răzvan Burleanu ar trebui schimbat de la şefia FRF. Altă dată adversari, fostul preşedinte LPF spune acum că Burleanu ar trebui să continue şi după alegerile din 2022.

Relaţiile dintre Răzvan Burleanu şi Dumitru Dragomir n-au fost dintre cele mai bune. Fostul preşedinte al LPF l-a atacat în mai multe rânduri, însă Dumitru Dragomir a lăsat în urmă acele dispute şi spune că Răzvan Burleanu n-ar trebui să fie schimbat din funcţia de preşedinte al FRF.

Dumitru Dragomir surprinde: ”Răzvanu Burleanu nu mai trebuie schimbat, a învăţat meserie”

La începutul anului 2022 vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al FRF. Unul dintre cei care vor candida este Justin Ştefan, care în prezent este secretar general al LPF. Însă Dumitru Dragomir spune că Burleanu ar trebui ales în continuare preşedinte al FRF.

Fostul şef de la Liga Profesionistă susţine că Răzvan Burleanu are acum mai multă experienţă şi a luat deja unele decizii care au adus o evoluţie în fotbalul românesc. Printre ele, celebra regulă care le impune cluburilor să aibă în teren jucători sub 21 de ani:

”Părerea mea că nu mai trebuie schimbat. Acum a învăţat meserie, trebuie să îl lăsăm. Asta e convingerea mea. Când a învăţat meserie îl dăm afară? E păcat să fie dat afară acum, asta e convingerea mea. Spun ce a făcut. A creat nişte condiţii pentru echipele naţionale.

Acum avem o pleiadă de jucători de 18-20 de ani, care ar putea să ne facă fericiţi pe viitor. Trebuia schimbat până acum, dar acum a învăţat meserie. De ce să îl mai schimbăm? Suntem nebuni, eu nu înţeleg cum în această ţară, cum învaţă unul ceva, îl curăţăm.

La Ligă, nu aş mai vrea să mai zic nimic după întâlnirea cu Gino. Ce am în guşă să vărs, dar mă abţin. L-am simţit şi pe el că e destul de dat peste cap cu multe probleme”, a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

La alegerile din 2018, Dumitru Dragomir avea o cu totul altă părere despre Burleanu

Înainte de alegerile pentru şefia FRF, din 2018, Dumitru Dragomir şi-a declarat susţinerea necondiţionată pentru Ionuţ Lupescu. Fostul preşedinte al LPF îl ataca atunci dur pe Răzvan Burleanu, despre care spunea că n-a făcut nimic pentru fotbalul românesc:

”Burleanu este nimeni, este zero barat. Uitaţi-vă cum vorbeşte, îl vreau la un dialog cu mine, să îl întreb eu despre fotbal. Burleanu n-a făcut nimic, l-am lăsat cu bazele de pregătire de la Buftea şi de la Mogoşoaia, ambele de talie mondială, l-a lăsat Mircea Sandu cu două clădiri la FRF, el n-a văruit, n-a dat cu o bidinea pe toate astea”, spunea Dragomir în 2018, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare