Experiențe împreună.
You are here:

Dumitru Dragomir susţine că ştie cine va fi următorul selecţioner al României: ”Pe el l-au ales, Edi Iordănescu e rezervă”

Dumitru Dragomir susţine că ştie cine va fi următorul selecţioner al României: ”Pe el l-au ales, Edi Iordănescu e rezervă”

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragmoir a afirmat că ar ştii cine urmează să devină noul selecţioner al României.

Mirel Rădoi a încetat colaborarea cu FRF în urma ratării calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Acesta era principalul obiectiv al selecţionerului, care a fost la un pas de a obţine ceea ce şi-a propus. Însă, egalul cu Islanda i-a fost fatal, iar Rădoi a plecat de la echipa naţională.

După negocieri cu Hagi şi Răzvan Lucescu, deşi se zvoneşte că acestea au fost doar lovituri de imagine încercate cu FRF, este posibil ca România să aibă un nou selecţioner.

Urmaşul lui Rădoi nu va fi nici Laszlo Boloni, nici Mircea Lucescu, nici Dan Petrescu, nici Cosmin Olăroiu, sau oricare alt antrenor experimentat român.

Dumitru Dragomir susţine că ştie cine va fi următorul selecţioner al României

Edi Iordănescu este varianta de rezervă, iar Adrian Mutu ar fi alesul federaţiei, urmând aceeaşi paşi ca la naţionala U21, unde a fost succesorul lui Rădoi.

Dumitru Dragmoir a oferit informaţia, spunând că oficialii FRF au luat deja decizia. Iordănescu jr. este varianta de rezervă, întrucât Mutu se află în negocieri cu Kisvarda şi ar putea fi tentat să preia formaţia maghiară.

Adrian Mutu (n.r. va fi noul selecţioner). Rezervă, Edi Iordănescu. Dar Federaţia l-a ales deja pe Mutu”, a declarat Dumitru Dragmoir, la Pro X.

Iată că după ce au purtat discuţii publice cu doi dintre cei mai mari antrenori români de la momentul actual, deşi Răzvan Lucescu susţine că nu asta avea loc, oficialii FRF au mers din nou pe mâna cuiva lipsit de experienţă.

Adi Mutu a impresionat alături de naţionala U21, aşa cum a făcut-o şi Mirel Rădoi, însă a lăsat mult de dorit la FC U Craiova, deşi echipa juca un fotbal frumos la început de mandat.

Mai mult, lui Mirel Rădoi i-a luat mai bine de un an să îşi adapteze tacticile de la juniori la seniori şi este foarte probabil ca şi Mutu să aibă nevoie de timp de ajustare, timp pe care România nu şi-l permite în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

viewscnt
Articole similare