Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir tună şi fulgeră după eşecul României cu Norvegia: ”Puteam să luăm 11-1!”. Singurul remarcat al fostului preşedinte LPF

Dumitru Dragomir tună şi fulgeră după eşecul României cu Norvegia: ”Puteam să luăm 11-1!”. Singurul remarcat al fostului preşedinte LPF

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a comentat în termeni duri prestaţia naţionalei României din Liga Naţiunilor, contra Norvegiei, încheiată cu victoria categorică a nordicilor, scor 4-0.

Dragomir a spus că nu îşi aminteşte ca România să fi avut o echipă atât de slabă de când se uită la fotbal şi a avut cuvinte de laudă doar la adresa portarului naţionalei, Ciprian Tătăruşanu.

”După părerea mea, avem o echipă foarte slabă. Nu aş da numai în Radoi, pentru că fundaşii laterali joacă prost. Niciun mijlocaş nu strânge. Înainte, pe vremea lui Iordănescu sau Piţurcă, erai obligat sa nu laşi fundaşii singuri cu adversarii. Suntem râsul lumii! Nici nu ştiu dacă, de 50 şi ceva de ani de când mă uit la fotbal, am avut momente aşa proaste până acum. Puteam să luăm 11-1. Tătăruşanu a apărat 5 goluri ca şi făcute.”, a declarat, pentru GSP, Dumitru Dragomir.

În plus, fostul şef al LPF îi ia apărarea lui Mirel Rădoi despre care spune că este doar un tehnician sacrificat şi că nu are nicio vină.

”Nu văd ca echipa asta să aibă vreun viitor. Trebuie să se facă ceva, să scoatem 2-3 jucători de valoare. Cel sacrificat e Rădoi şi nu are nicio vină. Piţurcă e singurul care ar putea să facă ceva cu naţionala în momentul ăsta. Eu l-aş lăsa pe Rădoi, să vedem ce face până la finalul contractului. Rădoi s-a angajat ca să fie victimă.”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirromanianorvegiaciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare