Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Prinţule!" Reacţiile din fotbalul românesc după decesul lui Ilie Balaci

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Prinţule!" Reacţiile din fotbalul românesc după decesul lui Ilie Balacigalerie foto

Superliga

Comentarii

Ilie Balaci s-a stins din viaţă în această dimineaţă la vârsta de 62 de ani, iar vestea a cutremurat fotbalul românesc.

Fostul mare internaţional român a ajuns la spital în stop cardio-respirator, după ce a suferit un accident cerebral, iar medicii nu l-au mai putut salva.


Vicecampioana României, FCSB, a reacţionat la scurt timp după apariţia informaţiei în media şi a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor de socializare.

"FCSB exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei, Ilie Balaci, la varsta de 62 de ani", se arată pe pagina de Facebook a FCSB. 

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au reacţionat în urma decesului lui Balaci. Fostul jucător al Craiovei, Andrei Ivan a reacţionat şi el pe contul personal de Instagram.

"Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate! Dumnezeul să îl odihnească în pace!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP Legendo Nu te vom uita niciodată 

A post shared by Andrei Ivan (@a.9.i_) on

Oct 21, 2018 at 2:01am PDT

Viitorul Constanţa: "FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund decesul, la doar 62 de ani, a celui care a fost Ilie Balaci, fostul jucător de legendă al Universităţii Craiova şi al Naţionalei României !  Conducerea formaţiei constănţene transmite sincere condoleanţe familiei fostului mare fotbalist român, care a fost şi un model pentru multe generaţii de jucători. Dumnezeu să-l odihnească în pace !"

Emerich Ienei: "În primul rând s-a pierdut un om şi un fotbalist. Şi acest lucru trebuie să fie o atenţionare a noastră că ne mai ducem. L-am apreciat foarte mult. Când el juca la Craiova, eu eram antrenor la Steaua. El a fost unul dintre fotbaliştii foarte buni ai României. Ne doare că el a plecat dintre noi".

"Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fii uitat niciodată! Dor şi durere!", a scris Adrian Mutu pe Facebook.

În această seară, de la 21:00, FCSB o întâlneşte pe CS U Craiova, în deplasare, în direct pe Telekom Spot 1.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ilie balacifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare