Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dumnezeu şi-a întors faţa către noi". Discursul lui Ilie Poenaru după Gaz Metan a câştigat în prelungiri cu Chindia

"Dumnezeu şi-a întors faţa către noi". Discursul lui Ilie Poenaru după Gaz Metan a câştigat în prelungiri cu Chindia
Comentarii

Ilie Poenaru (43 de ani), anternorul lui Gaz Metan Mediaş, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu 1-0 în faţa Chindiei, în deplasare.

"Dumnezeu şi-a întors faţa către noi". Discursul lui Ilie Poenaru după Gaz Metan a câştigat în prelungiri

Poenaru a spus, după victoria cu Chindia, că e un cadou pentru ziua sa de naştere şi că Dumnezeu şi-a întors faţa către echipa sa după ce în meciul contra Clinceniului au fost egalaţi în minutul 92. Antrenorul din Ardeal a vorbit şi despre problemele cu banii de la formaţia pe care a preluat-o acum o lună.

"Eu i-am rugat să mi-l facă (n.r. - cadoul de ziua lui) la etapa viitoare, ar fi minunat, dar îl primesc şi acum, e binevenit. Dumnezeu se pare că şi-a întors faţa către noi pentru că, cu Clinceni primim gol în minutul 92, acum reuşim să marcăm. Dar cred că e meritat pentru că am muncit, am fost foarte bine organizaţi, am dat dovadă de foarte multă concentrare, de caracter.

În 10 oameni am reuşit să marcăm dintr-o fază fixă pentru că am lucrat şi ştiam că putem să-i surprindem la fazele fixe. E important în economia clasamentului şi a tot ceea ce vrem să facem, sunt importante cele 3 puncte. Şi ei merită felicitări pentru cum s-au prezentat la acest meci.

(n.r. - despre problemele cu banii) Sunt probleme cu banii peste tot, ei joacă pe prima, e o primă pe care şi-o iau în următoarele zile, primele şi le iau după meci. Şi e o primă bună, la ce se întâmplă îşi primesc primele, sunt nişte probleme care se vor rezolva în 7-10 zile", a spus Ilie Poenaru, după meci, la flash-interviu.

Chindia - Gaz Metan 0-1, în Liga 1

Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, în deplasare, echipa Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a XV-a din Liga I. Medieşenii au marcat în minutul 90+1 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 63.

Matricardi a marcat golul victoriei în minutul 90+1, după o centrare de la Trif.

Din minutul 63, Gaz Metan a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Moura.

Chindia: Căbuz - Căpuşa, Celea, Iacob, Roumpoulakou - Neguţ, Kocic (Popa '73), Popadiuc, Corbu  (Stoian '82)-  Marian Şerban (Matiş '64), Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Gaz Metan: Vâlceanu - Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru (Iancu '90), Chamed (Dobrescu '71), Grădinaru (Izata '90) - Morar (Sarr '71/Horj '90+3). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Neguţ '57, Celea '86 / Moura '35, '63, Morar '36, Yuri '75, Iancu '90+4

Cartonaş roşu: Moura '83

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Sorin Costreie

Observator: Augustus Constantin

Afla mai multe despre: ilie poenarugaz metanreactie 

viewscnt
Articole similare