Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dumnezeu vede totul!" Yaya Toure, atac nimicitor la adresa lui Guardiola şi o promisiune incredibilă. "Declar asta oficial!"

"Dumnezeu vede totul!" Yaya Toure, atac nimicitor la adresa lui Guardiola şi o promisiune incredibilă. "Declar asta oficial!"

Manchester City

Comentarii

Yaya Toure şi Pep Guardiola sunt din nou în război, după despărţirea ivorianului de Manchester City, aşa cum s-a întâmplat şi în momentul în care închizătorul a fost îndepărtat de la Barcelona în mandatul tehnicianului catalan.

Rămas liber de contract după despărţirea de City, Toure a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui Guardiola. Ce mai gravă: una legată de o atitudine rasistă a tehnicianului care a cucerit titlul cu City în acest sezon.

În joc a intrat şi agentul lui Toure, Dimitri Seluk, un mai vechi opozant al lui Guardiola.

"Pep a făcut totul să-mi strice ultimul sezon. A fost necruţător cu mine. Chiar credeţi că puteam fi tratat ca Andres Iniesta!? Am ajuns în punctul să mă întreb dacă nu e din cauza culorii mele. Nu sunt primul... Şi alţi jucători de la Barcelona se întrebau asta.



Poate noi, africanii, nu suntem întotdeauna trataţi ca ceilalţi de anumite persoane. Când vezi ce probleme a avut Pep cu alţi jucători africani, peste tot pe unde a fost, începi să-ţi pui întrebări. E prea inteligent ca să fie prins şi nu va recunoaşte asta niciodată. Dar promit să-i trimit un tort în ziua în care va face o echipă în care să fie cinci africani!
", a declarat Toure într-un interviu pentru o publicaţie franceză, conform Daily Mail.

La scurt timp a venit un atac la adresa lui Guardiola din partea agentului lui Toure, Dimitri Seluk, omul care a avut de-a lungul timpului mai multe schimburi dure de replici cu tehnicianul spaniol. Şi acesta îl acuză pe Guardiola de rasism şi anunţă că Yaya e gata să semneze cu orice echipă din top din Anglia pentru un contract incredibil: o liră sterlină pe săptămână, adică 52 de lire pe an, dar cu un sistem de bonusuri consistente. Totul pentru a dovedi că e încă unul din cei mai buni jucători din lume.

Seluk a vorbit pentru publicaţia rusă Sport24.

"Yaya îl cunoaşte pe Guardiola mai bine decât toată lumea. A lucrat cu el la Barcelona şi la City. Oricât ne-am dori, nu putem spune nimic bun despre calităţile umane ale lui Guardiola.

Dumnezeu vede totul. E un om care a găsit tot felul de pretexte pentru a nu-i oferi lui Yaya, legenda clubului, şansa să joace. Şi-a întors toată Africa împotriva lui şi mulţi africani nu o mai susţin pe Manchester City. Şi sunt sigur că mulţi şamani africani nu-i vor permite în viitor lui Guardiola să câştige Liga Campionilor. Acesta va fi un blestem african pentru Guardiola. Viaţa va arăta dacă am dreptate sau nu", a spus Seluk.

"Declar oficial: Yaya merge la orice club din top 6 pentru O LIRĂ pe săptămâniă!"

Acesta a vorbit şi despre viitorul lui Yaya: "Într-o perioadă în care sunt cheltuite sume uriaşe în Anglia pentru transferuri de jucători, declar oficial că Yaya e gata să meargă liber de contract la orice club din TOP 6 cu un salariu de o liră pe săptămână, dar cu condiţia să existe un sistem de bonusuri de performanţă. Cred că un jucător ca Yaya nu poate aduce ceva rău la cluburi precum Arsenal, Chelsea, Manchester United, Tottenham sau Liverpool. Yaya câştigătorul!", a mai declarat Seluk pentru Sport24, conform Daily Mail.
 

Afla mai multe despre: yaya touremanchester cityselukscandal 

viewscnt
Articole similare