Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunărea Brăila, victorie superbă contra lui Kuban Krasnodar. Echipa de la malul Dunării merge în sferturile European League şi vom avea un nou duel românesc

Dunărea Brăila, victorie superbă contra lui Kuban Krasnodar. Echipa de la malul Dunării merge în sferturile European League şi vom avea un nou duel românesc

Handbal

Comentarii

Dunărea Brăila a obţinut o victorie mare contra fetelor de la Kuban Krasnodar, 36-32 şi s-a calificat în sferturile Ligii Europene, fosta EHF. În sferturi, vom avea un duel românesc, Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare.

Victorie uriaşă pentru Dunărea Brăilă în grupele Ligii Europene de Handbal. Echipa de la malul Dunării s-a impus cu 36-32 în faţa celor de la Kuban Krasnodar, în ultimul meci din grupă. În urma acestui rezultat, Dunărea a terminat grupa pe locul secund, care îi asigură calificarea în sferturile competiţiei.

Aici vom avea însă un duel românesc. Dunărea Brăila le va înfrunta pe fetele de la Minaur Baia Mare, care şi ele sunt calificate în sferturile Ligii Europene. Este a al doilea duel românesc din cupele europene la handbal feminin, după SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti, care se vor înfrunta în play-off-ul Champions League.

Dunărea Brăila a controlat tot meciul şi au condus la un moment dat la o diferenţă de 7 goluri, 15-8, în prima repriză. În partea a doua, brăilencele au avut însă ceva emoţii, după ce Kuban s-a apropiat la doar un singur gol.

Este pentru prima dată în istoria Dunării Brăila când echipa ajunge în sferturile unei competiţii europene. Duelul cu Minaur Baia Mare, din sferturi, ne garantează însă că vom avea o echipă românească în Final Four-ul European League.

La final, fetele de la Dunărea Brăila au sărbătorit calificarea cu şampanie şi dansuri. :)



 

Afla mai multe despre: dunarea braila 

viewscnt
Articole similare