Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunărea Călăraşi a renunţat la Laurenţiu Marinescu după doar 32 de minute jucate! După o oră a semnat cu altă echipă

Dunărea Călăraşi a renunţat la Laurenţiu Marinescu după doar 32 de minute jucate! După o oră a semnat cu altă echipă

Dunarea Calarasi

Comentarii

Prim-divizionara Dunărea Călăraşi a anunţat rezilierea de comun acord a contractului cu Laurenţiu Marinescu. La doar o oră după ce şi-a pus semnătura pe acordul de reziliere cu Dunărea, Marinescu a parafat un nou contrct de această dată cu Petrolul, formaţie care se bate la promovare în L2.

Doar 32 de minute a bifat Marinescu în tricoul Dunării în acest sezon, în partida cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani l-a înlocuit atunci pe Aitor Monroy şi a debutat în tricoul galben-albaştrilor.

Aveau să fie singurele minute bifate în tricoul Dunării, pentru că astăzi, echipa lui Dan Alexa a anunţat oficial rezilierea contractului de comun acord dintre cele două parţi: ”Dunărea Călăraşi şi Laurenţiu Marinescu au decis rezilierea de comun acord a angajamentului pe care mijlocaşul l-a avut cu gruparea noastră. “Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, lui Laurenţiu Marinescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul AFC Dunărea 2005 Călăraşi.” a declarat preşedintele executiv, Florin Brişan.

Fotbalistul născut la Ploieşti a venit liber de contract la Dunărea în această vară, dupa ce evoluase în sezonul trecut la FC Voluntari. Ajuns la 34 de ani, Marinescu s-ar putea întoarce la Petrolul pentru a se lupta alături de fosta sa echipa pentru revenirea în Liga 1. La doar o oră de la anunţul călărăşenilor, Marinescu şi-a găsit echipă. "FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu Laurenţiu Marinescu, experimentatul mijlocaş ploieştean urmând să îmbrace, astfel, din nou tricoul „galben-albastru”. Marinescu a semnat, cu FC Petrolul Ploieşti, un contract valabil până la în vara lui 2020", se arată într-un comunicat al ploieştenilor.

La Călăraşi ar putea ajunge în zilele următoare, fostul căpitan de la FCSB, Alexandru Bourceanu. 

Afla mai multe despre: laurenţiu marinescudunărea călăraşiliga 1 

viewscnt
Articole similare