Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunărea joacă meciul cu CFR la Călăraşi | Derby de România e programat duminică, 29 iulie! Avem programul complet al etapei a 2-a

Dunărea joacă meciul cu CFR la Călăraşi | Derby de România e programat duminică, 29 iulie! Avem programul complet al etapei a 2-a

Superliga

Comentarii

TelekomSport transmite şi în acest sezon toate meciurile din Liga 1! Pentru runda a doua din prima ligă, FCSB şi Dinamo e meciul de afiş al etapei, transmis în direct de TelekomSport, duminică, 29 iulie, de la ora 21:00.

În plus s-au terminat emoţiile pentru nou-promovata din Călăraşi! Ieri, oficialii Departamentului de omologări de la LPF au făcut o ultimă vizită la stadionul "Ion Comşa". După o oră de verificări, comisia LPF a acordat toate avizele pentru a putea fi organizate aici meciuri de Liga 1. 

"Trăim un moment de nedescris. Dunărea va putea juca acasă în noul sezon! Este un deziderat la îndeplinirea căruia un rol important l-au avut, în primul rând, autorităţile locale. Le mulţumim pentru eforturile depuse şi sperăm să le putem oferi tuturor de acum încolo momente de neuitat. Primul meci acasă va fi în compania supercampioanei CFR Cluj. Îmi doresc din suflet ca stadionul să fie neîncăpător", a declarat preşedintele Florin Brişan.

PROGRAMUL COMPLET AL ETAPEI A 2-A


Vineri, 27 iulie
FC Botoşani - Hermannstadt 21:00

Sâmbătă, 28 iulie
Dunărea Călăraşi - CFR Cluj 18:00
Poli Iaşi - Astra 21:00

Duminică, 29 iulie
Sepsi - U Craiova 18:00
FCSB - Dinamo 21:00

Luni, 30 iulie
Voluntari - Gaz Metan 18:00
Chiajna - Viitorul 21:00

Afla mai multe despre: programetapalpftelekom 

viewscnt
Articole similare