Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 0-3 cu U Cluj, Ciprian Marica anunţă schimbări la Farul Constanţa

După 0-3 cu U Cluj, Ciprian Marica anunţă schimbări la Farul Constanţa

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica, noul şef al Farului vorbeşte despre obiectivele sale la Constanţa. Ce crede fostul internaţional despre puştii lui Rădoi şi ce spune despre naţionala lui Cosmin Contra

Marica, noul şef al Farului spune că pentru moment, obiectivul este rămânerea în Liga 2 şi admite că sunt multe lucruri de pus la punct: ”Obiectivul este menţinerea în Liga a 2-a în acest sezon.Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a readuce plăcerea oamenilor şi bucuria de a veni pe Stadionul Gheorghe Hagi. Sunt multe lucruri de pus la punct, dar timpul a fost foarte scurt. După cum bine ştiţi sunt probleme cu care ne confuntăm zi de zi. Dar suntem tineri, entuziaşti şi vom munci cu toate resursele noastre pentru a putea construi o echipă competitivă la Constanţa” spune Ciprian Marica.

Fostul internaţional anunţă întăriri. Momentan, Farul ocupă locul 15 după 11 partide, cu doar 9 puncte: ”În iarnă vom încerca să întărim lotul şi să facem o pregătire bună, pentru că din punct de vedere fizic am stat foarte rău. Administrativ, cooptarea lui Danciu e importantă şi încerc să mai aduc oameni competitivi. Îmi doresc să construim ceva frumos, iar dacă şi autorităţile se vor implica, sperăm să putem construi o echipă cu care să atacăm promovarea” a spus Ciprian Marica, la finalul partidei cu "U" Cluj.

Echipa naţională rămâne un subiect de interes pentru fostul număr 9 al tricolorilor, care are mare încredere în selecţionerul Cosmin Contra: ”După două meciuri, două puncte, stăm destul de rău. Avem nevoie de o victorie, acum, în Lituania. Am demonstrat cu Serbia că se poate, am încredere în Contra”

Marica a vorbit şi despre naţionala Under 21, care pare la un pas de prezenţa la turneul fina european: ”Naţionala de tineret arată bine. Isăilă a făcut o treabă excelentă înainte, iar Rădoi merită felicitat pentru că a reuşit să-i monteze pe băieţi. Avem nevoie de tineri care să vină să ne facă mândri” 

Afla mai multe despre: farul constanţaciprian marica 

viewscnt
Articole similare