Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 4-0 în al doilea amical al verii, Mihai Pintilii a trecut la lobby. Un titular al naţionalei e primit cu braţele deschise: ”E bine-venit la noi!”

După 4-0 în al doilea amical al verii, Mihai Pintilii a trecut la lobby. Un titular al naţionalei e primit cu braţele deschise: ”E bine-venit la noi!”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a vorbit după cel de-al doilea amical al verii pentru FCSB cu presa şi a mărturisit că Vlad Chiricheş e oricând bine venit la fosta sa echipă. Totodată, căpitanul FCSB-ului a discutat şi despre plecarea lui Romario Benzar la Lecce

Mihai Pintilii, unui dintre ”greii” pe care Bogdan Andone îi are la dispoziţie în acest cantonament, regretă că Braşovul nu mai are echipă în Liga 1: ”Un meci de antrenament foarte frumos, o atmosferă foarte frumoasă. Mulţumim publicului din Braşov. Îmi pare rău că acest oraşi nu are echipă în Liga I. Nu vedeţi ce supoteri au? E singurul lucru de care îmi pare rău”

La meci a asistat şi Alexandru Chipciu, cel care de altfel a dat şi lovitura de start a meciului dintre FCSB şi SR Braşov. Fostul jucător al FCSB-ului a evoluat la echipa locală înainte să ajungă la formaţia patronată de Becali: ”Un jucător care pentru ei a însemnat foarte mult şi era normal şi chiar mă bucur că a venit, se şi antrenează cu noi câteva zile şi îl vom ajuta din acest punct de vedere” a mărturisit Pintilii. Alex Chipciu a jucat la FC Braşov între 2006 şi 2012. El a evoluat în 2008 şi la o altă formaţie din Braşov, Forex.

La acelaşi meci a asistat şi Vlad Chiricheş. Căpitanul Naţionalei se pregăteşte cu FCSB şi Mihai Pintilii mărturiseşte că va avea oricând uşa deschisă la fosta sa formaţie: ”Orice jucător mare care a fost la Steaua e bine venit la noi şi îl primim cu braţele deschise”

În schimb, de la FCSB pleacă Romario Benzar, fotbalist care va juca în sezonul viitor în Serie A: ”Doamne ajută! A plecat la mai bine. Acesta e obiectivul fiecărui jucător şi asta trebuie să îşi propună fiecare jucător care vine la Steaua, saltul să plece afară. Să îşi facă treaba în primul rând la echipa de club şi următorul pas e să plece afară” a spus căpitanul FCSB-ului. 

FCSB s-a impus cu scorul de 4-0 în al doilea amical al verii. Florin Tănase a marcat două goluri, iar Planic şi Robert Dumitru au înscris celelalte două goluri ale roş-albaştrilor. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbvlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare