Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Anglia, Mexic şi Coasta de Fildeş, Sven-Goran Eriksson a preluat cârma naţionalei statului Filipine

După Anglia, Mexic şi Coasta de Fildeş, Sven-Goran Eriksson a preluat cârma naţionalei statului Filipine
Comentarii

Suedezul Sven-Goran Eriksson, fost selecţioner al naţionalei Angliei, a fost prezentat oficial luni la cârma naţionalei de fotbal a statului Filipine.

Într-o conferinţă de presă, Eriksson a afirmat că vrea să conducă echipa mai mult timp decât a făcut-o predecesorul său, Terry Butcher, care a plecat după mai puţin de două luni.
 
''Nu ştiu de ce Terry a plecat aşa de repede, dar eu clar intenţionez să rămân mult mai mult. Ne vom concentra mai întâi pe Suzuky Cup, unde vrem să jucăm finala. Nu spun că vreau să şi câştigăm trofeul, pentru că ar fi poate nerealistă o astfel de dorinţă aşa de repede, dar îmi doresc să evoluăm mult mai bine ca până acum'', a spus suedezul.
 
Filipine, locul 116 în ierarhia FIFA, nu s-a calificat niciodată la o Cupă Mondială, şi este mult mai slab cotată decât Japonia şi Coreea de Sud, puterile fotbalistice din regiune.
 
Selecţionerul nu a oferit detalii despre valoarea contractului.
 
În vârstă de 70 ani, Sven-Goran Eriksson a fost, între 2001 şi 2006, primul selecţioner străin al Angliei. El a mai condus, de asemenea, echipele naţionale ale Mexicului şi Cote d'Ivoire, precum şi numeroase echipe de top din fotbalul european, între care Benfica Lisabona, AS Roma, Fiorentina sau Manchester City. Începând din 2013, tehnicianul suedez a activat în fotbalul chinez. 

Afla mai multe despre: sven-goran erikssonnationalafilipinecontractdecizie 

viewscnt
Articole similare