Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a bătut-o pe CSM Bucureşti, SCM Craiova a produs una dintre cele mai mari surprize din competiţiile europene

După ce a bătut-o pe CSM Bucureşti, SCM Craiova a produs una dintre cele mai mari surprize din competiţiile europene

Handbal

Comentarii

SCM Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei EHF, după ce a învins-o pe Lada Togliatti, în deplasare, cu scorul de 26-23 (14-8), în manşa retur a fazei sferturilor competiţiei. Tot în această săptămână, Craiova a învins-o pe CSM Bucureşti în Liga Naţională.

Principalele marcatoare pentru SCM Craiova au fost Elisei Ardean 9 goluri şi Florianu 6, iar de la Lada s-au remarcat Dmitrieva şi Novoselova, cu câte 4 reuşite.

În manşa tur, SCM Craiova a pierdut cu scorul de 23-25 (9-15), astfel că s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Tot pentru un loc în semifinale va lupta, duminică, în deplasare, formaţia HC Zalău, cu echipa Kastamonu (Turcia). În tur, HC Zalău a câştigat cu scorul de 29-28, iar antrenorul Gheorghe Tadici a primit cartonaş roşu pentru proteste la adresa arbitrajului, fiind suspendat ulterior de EHF pentru două etape, astfel că nu va putea sta pe banca tehnică în manşa retur.

Câştigătoarea din această dublă se va duela în semifinale chiar cu SCM Craiova, meciurile fiind programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în grupa I principală a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: scm craiovahandbalzalaularvik 

viewscnt
Articole similare