Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a dat petrecerea de ziua sa, Neymar nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Sochaux: "E o decizie tactică"

După ce a dat petrecerea de ziua sa, Neymar nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Sochaux: "E o decizie tactică"galerie foto
Comentarii

Neymar nu va face parte din lotul lui PSG pentru partida cu Sochaux, din optimile de finală ale Cupei Franţei. Meciul este programat la o zi după marea petrecere dată de brazilian la Paris, cu ocazia împlinirii a 26 de ani, însă PSG a ţinut să precizeze că este doar o opţiune tactică a antrenorului Unai Emery.

Într-un mesaj pe Twitter, care a prezentat "actualitatea medicală" pentru efectivul parizian, cu zece zile înaintea deplasării la Madrid, pentru meciul cu Real din optimile de finală ale Ligii Campionilor, PSG a explicat că Neymar a fost lăsat să se antreneze, fiind "o opţiune tactică a antrenorului".

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Neymar a sărbătorit cu mare fast a 26-a sa aniversare, duminică seara, într-o sală de spectacol elegantă din Paris, cu peste 150 de invitaţi, conform presei braziliene, la care au luat parte majoritatea colegilor de la PSG, antrenorul său Unai Emery şi staff-ul, preşedintele Nasser Al-Khelaifi sau brazilienii Luiz Gustavo (Olympique Marseille) şi Gabriel Jesus (Manchester City).

Atacantul brazilian nu este singurul absent. Şi mijlocaşii Adrien Rabiot, accidentat la şoldul drept, şi Giovani Lo Celso, suspendat, vor rata deplasarea de pe stadionul Bonal. În schimb, veteranul Thiago Motta se află în grup, la fel ca şi Kylian Mbappe, revenit după o suspendare.

Meciul dintre Sochaux şi PSG, din optimile Cupei Franţei, va fi astăzi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 22:05.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sochauxpsgpariscupa franteireal madridliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare