Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce a promovat alături de tatăl său, Patrick Petre se pregăteşte pentru Liga 2: ”O să fie meciuri frumoase”

După ce a promovat alături de tatăl său, Patrick Petre se pregăteşte pentru Liga 2: ”O să fie meciuri frumoase”

Fotbal intern

Comentarii

Dacia Unirea Brăila a reuşit o promovare senzaţională în Liga 2, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi. Echipa antrenată de Florentin Petre a câştigat returul acasă cu 1-0, după ce meciul tur se încheiase la egalitate, 1-1.

Oţelul Galaţi era aşteptată în Liga 2, alături de mai multe echipe tradiţionale, uitate de lume, însă câştigătoarea seriei sale nu a reuşit să promoveze. Fosta campioană a României a pierdut finala barajului chiar împotriva formaţiei de pe poziţia a doua din propria seria, Dacia Unirea Brăila.

Patrick Petre se pregăteşte pentru Liga 2

Iar promovarea a fost una muncită pentru brăileni, aşa cum spune Patrick Petre, jucător ce a fost condus de tatăl său spre accederea în Liga 2. Mijlocaşul a afirmat că spiritul de echipă a condus-o pe Dacia spre divizia secundă şi a dat de înţeles că va continua la formaţia actuală şi sezonul viitor, alături de tatăl şi antrenorul său.

”Ne-am unit, am fost ca o familie, asta s-a văzut până în ultimul moment. N-am jucat niciun meci acasă, sper să fie mai bine sezonul viitor. Suporterii ne-au explicat de la primul meci ce rivalitate au cu Oţelul, e un fel de Dinamo - Steaua.

Acum o să vedem ce va urma. Dacă o să fie condiţii bune, de ce să nu rămânem mai departe? Eu îmi doresc să rămân aici. O să fie meciuri frumoase la Liga 2, cu echipe de tradiţie. Nu contează că este Liga 3, a fost un meci cu o încărcătură foarte mare.

Am văzut jucători cu titluri în palmares care aveau emoţii înainte de acest meci. O să rămânem acelaşi grup la Liga 2, ne-am bazat pe grupul pe care l-am avut aici”, a declarat Patrick Petre.

Afla mai multe despre: patrick petreoţelul galaţidacia unirea brăilaflorentin petre 

viewscnt
Articole similare