Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, Juventus e gata să-l vândă pe Higuain. Ce mare echipă e gata să-l transfere!

După ce l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, Juventus e gata să-l vândă pe Higuain. Ce mare echipă e gata să-l transfere!
Comentarii

Campioana Italiei a reuşit transferul verii, prin achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Transferul super-starului portughez îl îndepărtează însă pe Gonzalo Higuain de Juventus, iar presa italiană anunţă că zilele argentinianului la Torino sunt numărate.

Unul dintre principalele motive pentru care Higuain ar urma să o părăsească pe Juventus sunt de natură financiară. Argentinianul era cel mai bine plătit jucător din Serie A până la sosirea lui Cristiano, încasând un salariu anual de 7.5 milioane de euro.

În altă ordine de idei, antrenorul Maximiliano Allegri îşi face propriile calcule şi nu consideră că Juve are nevoie şi de Cristiano şi de Higuain, în contextul în care tehnicianul vizează un cuplu de atacanţi Dybala - Cristiano Ronaldo.

Cel mai scump transfer din istoria torinezilor până la sosirea lui Ronaldo, Higuain a marcat in Serie A doar 24 de goluri în primul său an în tricoul juventinilor, pentru ca în al doilea sezon să mai puncteze de alte 16 ori. Puţin, în viziunea oficialilor italieni, pentru un jucător pe care Juventus a plătit 90 de milioane de euro.

Argentinianul ar putea ajunge în această vară la Chelsea, acolo unde se pare că este dorit cu insistenţă de noul antrenor al londonezilor, Maurizio Sarri. Higuain a lucrat cu Sarri la Napoli, echipă pentru care a marcat de 91 de ori în 146 de meciuri. Daily Mail susţine că Chelsea ar fi dispusă să plătească 50 de milioane de euro pentru atacantul argentinian, dar Juventus doreşte să obţină macar 60 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: gonzalo higuainjuventuschelseacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare