Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce transferul lui Theo Hernandez a fost un succes, AC Milan vrea alţi doi fotbalişti de la Real Madrid

După ce transferul lui Theo Hernandez a fost un succes, AC Milan vrea alţi doi fotbalişti de la Real Madrid

AC Milan

Comentarii

Perioada de mercato ar putea aduce alte două mutări pe ruta Milano - Madrid. AC Milan ii doreste de la Real pe Luka Jovic şi Mariano Diaz.

Nu se aşteaptă nicio mutare spre Madrid, dar în perioada de iarnă, alţi doi fotbalişti blanco ar putea ajunge pe San Siro. Conform Gazzetta dello Sport, AC Milan îi vrea de la Real Madrid pe Luka Jovic şi Mariano Diaz, doi atacanţi cu cifre importante în ultimele 3 sezoane.

Real Madrid va lua în calcul această variantă, mai ales că Jovic nu a reuşit să se impună pe Bernabeu, iar Mariano Diaz nici măcar nu mai prinde lotul.

AC Milan l-a transferat vara trecută de la Real Madrid pe Theo Hernandez, fotbalist care s-a impus rapid in tricoul "diavolilor" şi care a lăsat până acum o impresie foarte bună. Gruparea antrenată de Stefano Pioli ar fi interesată şi de Brahim Diaz, dar Real Madrid ar prefera să-l cedeze pe Brahim într-un campionat cu un stil de joc asemănător fotbalistului. Cele mai probabile variante sunt Spania (Valencia şi Sevilla sunt pe urmele sale) şi Germania (Bayer Leverkusen şi Hoffenheim sunt interesate de Brahim).

Afla mai multe despre: ac milanmariano diaz 

viewscnt
Articole similare