Experiențe împreună.
You are here:

După Cicâldău, Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Craiova: "Nu vreau să îl supăr pe Rotaru, dar îmi place foarte, foarte mult"

După Cicâldău, Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Craiova: "Nu vreau să îl supăr pe Rotaru, dar îmi place foarte, foarte mult"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, a mărturisit că este dispus să achite clauza de reziliere a contractului lui Alexandru Cicâldău cu Universitatea Craiova, însă doar în cazul în care îi vinde pe Florinel Coman şi pe Dennis Man.

"Clauza lui Cicâldău o plătesc numai dacă îl vând pe Man sau pe Coman, dar cred eu că nu mai am timp să îl iau pe Cicâldău. E prea valoros şi nu sunt eu cel mai deştept om din Europa. Sunt alţii mai deştepţi şi mai bogaţi decât mine şi o să îi plătească clauza aia de şapte milioane. Eu iau 50-60. Eu dau şapte ca să iau 70!", a declarat Becali, la Pro-X.

În plus, Becali a dezvăluit că îl admiră şi pe Valentin Mihăilă.

"Nu vreau nici să îl supăr pe ăsta, pe Rotaru. O spun cu drag. Nu o spun pentru că mă interesează. Îmi place foarte, foarte mult. (n.r. - Mihăilă?) Da. Nu cred că pot să îl iau", a adăugat Becali.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe