Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După debutul noului star în echipa naţională, elveţienii laudă munca lui Adrian Ursea: ”E meritul lui”

După debutul noului star în echipa naţională, elveţienii laudă munca lui Adrian Ursea: ”E meritul lui”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul Cedric Zesiger a debutat în naţionala Elveţiei. Fundaşul de 23 de ani de la Young Boys Berna a lăsat o impresie excelentă în partida contra Greciei

Le Matin scrie după debutul lui Zesiger la echipa naţională a Elveţiei că doi oameni au jucat un rol esenţial în dezvoltarea sa: Roberto Cattilaz, fost antrenor la Neuchatel şi Adrian Ursea, cel care l-a descoperit practic pe noul internaţional elveţian, atunci când era şeful departamentului de scouting de la Xamax.

”Era cu un cap mai înalt decât toţi cei care au venit la academie la acea vreme. Fundaşii ca el erau rari la acea vreme. Am pus accent pe coordonare şi dezvoltarea intelingenţei de joc” îşi aminteşte tehnicianul care a pregătit-o pe Nice sezonul trecut. 

La 23 de ani, fundaşul central al Young Boys are deja 100 de apariţii în Super League, iar potrivit elveţienilor, cluburile din Premier League au pus ochii pe fundaşul central de 1.94 m.

Zesiger a crescut la Neuchatel, dar joacă din 2019 la Young Boys, după trei ani petrecuţi a Grasshopers. Le Matin îl citează din nou pe Ursea: ”Familia l-a ajutat foarte mult. Este şi un copil inteligent, are o mentalitate excelentă. Sârguincios, conştiincios şi atent. Mereu şi-a dorit să progreseze” explică Ursea.



Cotat la 2 milioane de euro, fundaşul originar din Meyriez a primit o notă foarte mare după debutul contra Greciei, iar 96% dintre fani ar vrea să-l vadă în continuare în naţionala Elveţiei.

Afla mai multe despre: adrian urseacedric zesiger 

viewscnt
Articole similare