Experiențe împreună.
You are here:

După Dennis Man, Giovanni Becali a reuşit încă o super lovitură: ”A semnat”. Mutare surprinzătoare făcută de fostul impresar

După Dennis Man, Giovanni Becali a reuşit încă o super lovitură: ”A semnat”. Mutare surprinzătoare făcută de fostul impresar

Liga 1

Comentarii

După transferul lui Dennis Man la Parma, firma reprezentată de Giovanni Becali a reuşit încă o lovitură. Fostul impresar a reuşit să-l convingă să semneze cu firma sa pe Dani Popescu, un copil de doar 13 ani care este considerat un mare talent al generaţiei sale. Dani Popescu este fratele lui Octavian Popescu, cel care, la doar 18 ani, şi-a făcut deja un nume la FCSB.

Giovanni Becali este tot mai activ pe piaţa transferurilor. Prin intermediul firmei pe care o reprezintă, fostul impresar a reuşit o nouă lovitură. Giovanni Becali a reuşit să-l semneze pe Dani Popescu, unul dintre cei mai talentaţi juniori din România. Acesta ar urma să se transfere la Academia FCSB.

Încă o lovitură dată de Giovanni Becali

La finalul lunii ianuarie 2021, Giovanni Becali a reuşit o super lovitură. Fostul impresar a reuşit să-l transfere la Parma pe Dennis Man, jucător care până atunci fusese reprezentat de Anamaria Prodan. Parma a plătit 13 milioane de euro, un record în istoria fotbalului din România.

În paralele, Giovanni Becali lucrează şi pentru viitorul firmei pe care o reprezintă. Vărul lui Gigi Becali a reuşit astfel o nouă lovitură şi îl reprezintă acum şi pe Dani Popescu, un copil de doar 13 ani, care este printre cei mai talentaţi juniori din România.

Dani Popescu aparţine de Grup Şcola Agricol Nucet, aceeşai şcoală la care s-a format şi fratele său, Octavian Popescu. Deşi are doar 13 ani, Dani Popescu este peste categoria sa de vârstă şi este obişnuit să joace pentru echipa sub 17 ani.

Marius Rotaru, antrenor la Grup Şcolar Agricol Nucet, spune că fratele lui Octavian Popescu doar ce a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali şi, foarte probabil, va fi transferat de Academia FCSB. În aceste zile, Dani Popescu se află în proble la clubul deţinut de Gigi Becali:

”El nu a semnat cu FCSB, el a semnat cu firma de impresariat reprezentată de Giovanni Becali. El este deocamdată la noi. Este posibil să plece la Academia FCSB. Micul Dan Popescu a jucat mijlocaş laterla, mijlocaş central şi atacant. Noi, ca şcoală, l-am lăsat o săptămână să-l vadă cei de la FCSB. Apoi se hotărăsc ce face. Îl lasă la noi, îl iau ei... Vă daţi seama, el încă este elev, deci ar trebui şi transfer şcolar”, a declarat Marius Rotaru pentru Pro X.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...