Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După două luni de pregătire în Ungaria, Marian Drăgulescu a revenit în ţară şi s-a alăturat lotului antrenat de Marius Urzică

După două luni de pregătire în Ungaria, Marian Drăgulescu a revenit în ţară şi s-a alăturat lotului antrenat de Marius Urzică

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu a revenit la lotul naţional cu un nou antrenor. Cel mai valoros gimnast al României din ultimii 20 de ani se va pregăti cu Ştefan Gal, omul care l-a antrenat la sol şi sărituri din 2001 până în 2015. Prima competiţie la care va participa gimnastul de 37 de ani va fi la sfârşitul lunii mai, la etapa de Cupă Mondială din Croaţia.

”Abia aştept să încep competiţia, sincer, e aşa mai cu adrenalină cu... na, munca în sală înainte de competiţii e mai grea, dar odată ce incep compiţiile, e mai fun”, a spus Drăgulescu.

Marius Urzică nu este însă pe deplin mulţumit: nu are tot lotul la dispozitie, după ce Băţagă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile. În funcţie de starea de sănătate a acestuia, Urzică va stabili la ce apărate îl va folosi pe Drăgulescu la următoarele competiţii.

”Ne bucurăm că e o bună atmosfera în sala. Toţi băieţii sunt dornici de a face performanţă”, a afirmat Marius Urzică.

”Lucrurile merg foarte bine. Eu îi văd pe băieţi destul de determinaţi şi îi văd pe băieţi lucrând, domne, toată lumea lucrează. Se vede parcă faptul că toţi trag la aceeaşi căruţă”, a mai spus Marian Drăgulescu.

Afla mai multe despre: dragulescugimnasticamarius urzica,  

viewscnt
Articole similare