Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Gigi Becali, potopul ! După ce s-a făcut public interesul celor de la FCSB, fotbalistul a marcat într-un singur meci...din ultimele 12

După Gigi Becali, potopul ! După ce s-a făcut public interesul celor de la FCSB, fotbalistul a marcat într-un singur meci...din ultimele 12

Fotbal

Comentarii

FCSB este în căutarea unui atacant de careu, mobil, pe placul patronului Gigi Becali. Primul pe lista latifundiarului din Pipera este vârful naţionalei de tineret a României, Adrian Petre, cel care evoluează în Danemarca, la Esbjerg. Coincidenţă sau nu, odată cu interesul celor de la FCSB, forma sportivă a lui Adrian Petre a avut mult de suferit. A marcat într-o singură partidă din ultimele 12 în care a fost implicat.

Interesul celor de la FCSB pentru Adrian Petre nu este unul de ultimă oră. Gigi Becali a tot încercat să-l aducă la FCSB, încă de acum doi ani de zile, însă nu a fost deloc inspirat în deciziile sale. În 2018 refuza să le ofere danezilor 500.000 de euro în schimbul arădeanului, iar în această vară, după Campionatul European de tineret, Esbjerg a refuzat 1.5 milioane de euro şi a cerut dublul sumei oferite de Gigi Becali.

La turneul final din Italia şi San Marino, Petre a jucat doar nouă minute în cele patru partide ale tricolorilor şi a marcat un gol, contra Croaţiei, fiind considerat rezerva lui George Puşcaş.

A început greu noul sezonul şi în Danemarca, la Esbjerg, formaţie care se luptă pentru salvarea e la retrogradare. Rezervă în primele şase etape de Superligaen, Petre prinde un meci titular şi marchează două goluri contra celor de la Silkeborg, în remiza 2-2. Primeşte şansa la titularizare, însă nu profită cum ar fi trebuit - 6 meciuri în care marchează un singur gol, iar antrenorul Lars Olsen l-a trecut din nou pe banca de rezerve. Perioada de secetă coincide cu momentul în care Gigi Becali a ieşit în presă şi făcut public interesul pentru atacantul în vârstă de 21 de ani. Urmează o serie de alte trei partide în care vine de pe bancă (total 59 de minute), dar în care nu se face remarcat.

În ultimele nouă etape jucate în Superligaen, Adrian Petre are un singur gol marcat.

În Cupa Danemarcei, marchează două goluri pentru Esbjerg în victoria scor 5-2, în faţa celor de la BK Marienlyst, din liga a treia daneză. În turul următor, Petre joacă 61 de minute în faţa unei alte formaţii de eşalon inferios, Akademisk BK, pe care Esbjerg o învinge cu 2-1, însă Petre nu marchează.

În preliminarile Europa League, Esbjerg a dezamăgit în confruntarea cu bieloruşii de la Soligorsk: 0-0 acasă, şi 0-2 în deplasare. De fiecare dată, Adrian Petre a fost titluar şi integralist, fără realizări majore.

Şi-a mai spălat blazonul de golgeter la echipa naţională de tineret. Trei meciuri ca titular fără gol şi un joc modest, plus alte două meciuri din postura de rezervă. A jucat 14 minute contra Ucrainei şi a marcat de două ori. Singurele sale goluri in tricoul reprezentativei în aceată campanie de calificarea la EURO 2021, iar Petre riscă să piardă locul de titular în garnitura lui Mirel Rădoi, în dauna lui George Ganea de la FC Viitorul Constanţa.

După Gigi Becali, potopul ! După interesul celor de la FCSB, fotbalistul a marcat într-un singur meci...din ultimele 12

Din momentul în care au fost făcut publice negocierile intre FCSB şi Esbjerg, Adrian Petre a fost doar o umbră a golgeterului de anul trecut. Mai exact, la jumătatea lunii octombrie, Gigi Becali a declarat că îl vrea neapărat la echipă pe jucătorul cotat de Transfermarkt la 1.5 milioane de euro. A urmat o serie neagră pentru Adrian Petre, care a marcat într-un singur meci din cele 12 în care a fost implicat:

  • 6 meciuri fără gol pentru Esbjerg în campionatul Danemarcei
  • 1 meci fără gol pentru Esbjerg în Cupa Danemarcei
  • 5 meciuri şi două goluri pentru România U21 în preliminariile EURO 2021. În patru dintre ele nu a marcat.

"Da, mă gândesc la un transfer, vă daţi seama, dar nu ştiu cât de mult îmi doresc un transfer în ţară. Vom vedea ce va fi în vara viitoare. Dacă e ceva, telefonul meu e deschis, mă poate suna şi vom vedea", a declarat Adrian Petre, în urmă cu două săptămâni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare