Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Griezmann, Atletico mai pierde un om de bază: "Dacă nu eşti preţuit, te duci în altă parte"

După Griezmann, Atletico mai pierde un om de bază: "Dacă nu eşti preţuit, te duci în altă parte"
Comentarii

Diego Simeone are mari bătăi de cap pentru viitorul sezon. Antoine Griezmann a anunţat că nu va continua la Atletico Madrid şi se pare că şi Thomas Partey şi-ar dori să plece.

Tatăl lui Thomas Partey a făcut o declaraţie care a agitat apele la Madrid: "I-am spus să facă ce crede el cu cariera lui. Dacă nu te preţuiesc unde eşti acum, te vor preţui în altă parte. De aceea, el şi-ar dori să meargă în Anglia, dacă ar avea oportunitatea". Se pare că Partey chiar are oportunitatea să ajungă în Premier League. Arsenal, Manchester United şi Manchester City şi-l doresc, dar au concurenţă serioasă din partea lui PSG şi Real Madrid. Clauza de reziliere a ghanezului este de doar 50 de milioane de euro.

Thomas Partey a fost transferat de Atletico Madrid în 2011, din Ghana. Mijlocaşul de 25 de ani a debutat la echipa din capitala Spaniei în 2015 şi a devenit om de bază în garnitura lui Simeone din sezonul 2017/2018.

În stagiunea recent încheiată, Partey a jucat în 42 de meciuri în toate competiţiile, marcând de 3 ori şi oferind 6 pase de gol.

Afla mai multe despre: parteyatletico madrid 

viewscnt
Articole similare