Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Jadon Sancho, Manchester United mai pregăteşte două bombe! Cum ar putea arăta 11-le de temut al ”Diavolilor”

După Jadon Sancho, Manchester United mai pregăteşte două bombe! Cum ar putea arăta 11-le de temut al ”Diavolilor”
Comentarii

Manchester United vrea să mai facă minim două transferuri tari în această vară.

După ce l-a achiziţionat pe Jadon Sancho, Manchester United este gata să îşi completeze vara impresionantă pe piaţa transferurilor, cu alte două achiziţii.

Presa spaniolă scrie că discuţiile dintre Manchester United şi Raphael Varane sunt avansate, astfel că super fundaşul Realului ar putea ajunge, de asemenea, pe Old Trafford. Varane nu şi-a prelungit încă acordul cu Real Madrid, iar ESPN scrie că United este cea mai reală opţiune pentru jucător, detaliu pe care l-ar fi transmis şi apropiaţilor săi. Real Madrid ar fi discutat deja cu Manchester United termenii unui posibil acord, care s-ar ridica la peste 50 de milioane de euro.

Iar Varane nu ar fi ultima achiziţie de top a ”Diavolilor”. Următoarea se va alege dintre Declan Rice şi Harry Kane. Dacă transferul starului de la Spurs este destul de dificil de realizat, mijlocaşul ar putea ajunge pe Old Trafford în această vară pentru 70 de milioane de euro.



Solskjaer şi-l doreşte foarte mult, iar sosirea sa s-ar putea produce în cele din urmă vara aceasta, mai ales că Manchester City, club de asemenea interesat de Rice, s-ar fi reorientat spre Kalvin Philipps.
 

Cum ar putea arăta Manchester United în sezonul viitor


Solskjaer ar putea avea la dispoziţie în stagiunea viitoare un prim 11 cu care poate da marea lovitură pe toate fronturile.

Manchester United e gata să redevină o forţă, iar primul 11 anunţat de britanici pare într-adevăr, înspăimântător pentru adversari.

Posibil 11 Man United 2021/2022: David de Gea - Wan Bissaka, Varane, Lindelof, Shaw - Rice, Pogba, Bruno Fernandes - Jadon Sancho, H. Kane (Rashford), Martial (Rashford)

Afla mai multe despre: raphael varanemanchester uniteddeclan ricejadon sanchoharry kane 

viewscnt
Articole similare