Experiențe împreună.
You are here:

După Klopp, Solskjaer se opune şi el plecării jucătorilor la echipele naţionale: "Noi suntem cei care plătim jucătorii"

După Klopp, Solskjaer se opune şi el plecării jucătorilor la echipele naţionale: "Noi suntem cei care plătim jucătorii"
Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer intenţionează să-i interzică mijlocaşului Bruno Fernandes să răspundă convocării la echipa naţională a Portugaliei, dacă jucătorul va fi nevoit să stea în carantină 10 zile la revenirea în Marea Britanie, informează lequipe.fr.

Portugalia se află pe lista roşie a ţărilor cu cazuri numeroase de Covid-19, întocmită de guvernul britanic, iar persoanele care revin din aceste state sunt obligate să stea în izolare zece zile.

FIFA a notificat cluburile că pot refuza eliberarea jucătorilor dacă sunt obligate să-i ţină în carantină mai mult de cinci zile la întoarcere.

"Nu am luat încă o poziţie în acest sens, dar nu are rost să pierdem un jucător într-o izolare de zece zile. Noi suntem cei care plătim jucătorii... FIFA a dat o regulă că nu pot fi eliberaţi, aşa că va fi dificil să îi lăsăm să joace în ţările de pe lista roşie", a spus Solskjaer, miercuri.

Portugalia urmează să înfrunte naţionalele din Azerbaidjan, Serbia şi Luxemburg la 24, 27 şi 30 martie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Fernandes ar rata meciul de acasă din Premier League împotriva echipei Brighton (3 aprilie) şi partida din deplasare cu Tottenham (10 aprilie), dacă ar fi nevoit să se izoleze zece zile la întoarcerea din Portugalia.

Anterior, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a exprimat aceeaşi intenţie, deoarece riscă să-i piardă pe brazilienii Alisson Becker, Fabinho şi Roberto Firmino şi pe atacantul portughez Diogo Jota din acelaşi motiv.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...