Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"După o analiză profundă...". Diego Maradona a lăsat o scrisoare înainte să moară! "El Pibe d'Oro" a cerut ca trupul său să fie deshumat şi expus într-un muzeu

"După o analiză profundă...". Diego Maradona a lăsat o scrisoare înainte să moară! "El Pibe d'Oro" a cerut ca trupul său să fie deshumat şi expus într-un muzeu
Comentarii

Jurnaliştii de la The Sun au publicat o scrisoare pe care Diego Maradona a scris cu o lună înainte să moară, în care cerea ca trupul său să fie expus într-un muzeu.

Diego Maradona murit pe 25 noiembrie, la 60 de ani, din cauza unui stop cardio respirator şi, înainte să decedeze, argentinianul a scris o scrisoare prin care a cerut ca trupul său să fie expus într-un muzeu, alături de alte obiecte personale şi cele mai importante trofee din cariera sa. Totul pentru a primi afecţiunea oamenilor şi după moarte.

Scrisoarea lui Maradona a fost făcută publică la aproape o lună după moartea sa, de jurnaliştii de la The Sun. "El Pibe d'Oro" a semnat scrisoarea cu dorinţa sa pe 13 octombrie. "După o analiză profundă, vreau să-mi exprim dorinţa că după moartea mea corpul meu să fie îmbălsămat şi expus în respectivul muzeu, înconjurat de cele mai bune trofee, obiecte personale şi amintiri iubite pentru a primi în continuare afecţiunea oamenilor din acel loc", se arată în scrisoare.

Avocatul argentinianului, Mario Baudry, a vorbit despre posibilitatea exhumării lui Maradona, al cărui trup ar urma să fie vizitat de fani într-un mausoleu.

"Planul este de a crea un mausoleu undeva pe care fanii să îl viziteze. Este un subiect pe care Maradona l-a discutat şi cu fraţii săi. Propunerea pe care o avem este serioasă, concretă şi cu cheltuielile acoperite, dar în cele din urmă ar fi responsabilitatea federaţiei de fotbal", a spus avocatul.

Afla mai multe despre: diego maradonascrisoaretrupmuzeu 

viewscnt
Articole similare