Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Perisic, un alt star al lui Inter îi poate părăsi pe italieni! Două cluburi mari ale Europei sunt gata să plătească o sumă astronomică

După Perisic, un alt star al lui Inter îi poate părăsi pe italieni! Două cluburi mari ale Europei sunt gata să plătească o sumă astronomică
Comentarii

La doar 23 de ani, Milan Skriniar i-a impresionat pe granzii continentului. Slovacul este unul dintre cei mai curtaţi fundaşi ai momentului iar ofertele curg pe adresa lui.

Transferul lui Milan Skriniar la Inter în vara anului 2017 a fost unul foarte reuşit. În chiar primul sezon în tricoul nerrazurrilor, fotbalistul a fost titular în toate cele 38 de meciuri de campionat iar în această stagiune continuă să fie om de bază. Iar prestaţiile sale au fost remarcate de echipele cu pretenţii din Premier League. Două dintre ele au şi intrat în cursă pentru semnătura slovacului. Suma pentru care s-ar putea perfecta tranzacţia este însă uriaşă. Inter cere în schimbul fundaşului venit de la Sampdoria 79 de milioane de euro iar Chelsea şi Manchester United sunt gata să plătească.

Diavolii îl monitorizează demult pe slovacul ce a evoluat în ţara natală la Zilina, înainte de a ajunge în Italia. Skriniar are contract până în 2022 cu Inter şi este poreclit Lacătul pentru jocul său defensiv. Singura problemă este legată de viaţa extrasportivă puţin agitată a apărătorului pensinularilor. Acesta alături de alţi şase colegi de la naţională au avut parte de o escapadă care a dus şi la demisia selecţionerului de atunci Jan Kozak.  

Afla mai multe despre: skriniarinter milanochelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare