Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După plecarea lui Răuţă, FC Voluntari bifează primul transfer al verii! Un jucător de la UTA vine să întărească trupa ilfoveană

După plecarea lui Răuţă, FC Voluntari bifează primul transfer al verii! Un jucător de la UTA vine să întărească trupa ilfoveană galerie foto

FC Voluntari

Comentarii

Cristi Costin a semnat cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi pentru o perioadă de patru ani. Fotbalistul îndeplineşte condiţia de vârstă cerută la nivelul Ligii I.

Pentru că echipele de primă ligă sunt obligate să folosească începând cu sezonul viitor doi fotbalişti U21 din primul minut atunci multe dintre ele au început să îşi completeze loturile cu jucători care îndeplinesc această regulă. FC Voluntari a făcut prima mutare în acest sens şi l-a adus de la UTA pe Cristian Costin, mijlocaş în vârstă de 20 de ani care are 42 de meciuri jucate în eşalonul secund şi două goluri marcate.

Fotbalistul devine astfel prima achiziţie a clubului de lângă Bucureşti din această pauză competiţională. Jucătorul îl are ca impresar pe Cătălin Sărmaşan, cel care a adăugat pe contul său de socializare fotografii de la momentul semnării contractului. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc voluntaricristian costinuta 

viewscnt
Articole similare