Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Qaka, CSM Poli Iaşi pierde încă un jucător important: ”Din păcate, din vară nu va ma fi jucătorul nostru!” Unde pleacă

După Qaka, CSM Poli Iaşi pierde încă un jucător important: ”Din păcate, din vară nu va ma fi jucătorul nostru!” Unde pleacă

Superliga

Comentarii

Pe lângă Kamer Qaka - transferat de FCSB - CSM Poli Iaşi va pierde încă un jucător important. Jo Santos, unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Flavius Stoican, va reveni la Sheriff Tiraspol, de unde a fost împrumutat.

CSM Poli Iaşi a fost una dintre revelaţiile sezonului, după ce a reuşit să se califice în play-off pentru prima dată în istoria clubului. Însă echipa din Copou va rămâne în vară fără doi dintre cei mai importanţi jucători. Kamer Qaka a fost transferat de FCSB, în timp ce Jo Santos va reveni la Sheriff Tiraspol.

Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Poli Iaşi, are şi o veste bună pentru suporterii lui CSM Poli: Platini s-a împăcat cu Flavius Stoican şi vrea să rămână.

”Jo, din păcate, nu mai este jucătorul nostru din vară, el e împrumutat de la Sheriff Tiraspol. Deşi îşi doreşte să vină din nou la noi să joace, probabil că va fi difiicil. Pe de altă parte, Platini e unul dintre jucătorii care au confirmat în acest sezon, chiar dacă a avut acea ieşire nervoasa, şi-a cerut scuze faţă de antrenor, faţă de echipă, faţa de noi. Am fost la o şedinţă, am discutat bărbăteşte, eu sper în continuare să-l folosim sau dacă nu, să poata să plece pe o sumă de bani”, a declarat Adrian Ambrosie.

Afla mai multe despre: adrian ambrosiecsm poli iasiliga 1jo santos 

viewscnt
Articole similare