Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Real şi Barca încă o echipă mare a Europei se interesează de Neymar! Oferta fabuloasă pusă pe masă pentru brazilian

După Real şi Barca încă o echipă mare a Europei se interesează de Neymar! Oferta fabuloasă pusă pe masă pentru brazilian
Comentarii

Rivali în trecut, Cristiano Ronaldo şi Neymar ar putea fi coechipieri chiar din această vară. Juventus s-a înscris pe lista echipelor care şi-l doresc pe brazilian.

Cumpărat în urmă cu doi ani cu 222 de milioane de euro de PSG, Neymar este la un pas să se despartă de francezi. Campania de mercato se termină sâmbătă în Italia, iar zvonurile încep să fie din ce în ce mai multe cu privire la viitoarea destinaţie a fotbalistului de 27 de ani. Dacă până mai ieri, doar granzii Spaniei au iniţiat discuţii cu şefii parizienilor, acum şi campioana Italiei încearcă să facă o ofertă concretă de achiziţionare a atacantului sud-american.

Juventus este dispusă să plătească 105 de milioane de euro plus Dybala pentru ca mutarea să se facă. Ar fi a doua vară la rând în care Bătrâna Doamnă ar deveni regină a transferurilor. În 2018, trupa torineză l-a transferat de la Real pe Cristiano Ronaldo, iar acum o eventuală venire a lui Neymar ar mări şansele italienilor de a câştiga Champions League, visul de 24 de ani al lui Juventus. 

Afla mai multe despre: neymarjuventusofertădybalarealbarcelona 

viewscnt
Articole similare