Experiențe împreună.
You are here:

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

Sporturi

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Navarro s-a impus după un meci care a durat aproape o oră şi jumătate şi va evolua în optimi cu amrricanca Danielle Collins, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, care a depăşit-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Sofia Juk, locul 136 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card.

Favorita principală a jumătăţii a doua a tabloului, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 49 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Wozniacki va evolua în optimi cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, cu 7-5, 6-2, deţinătoarea trofeului, rusoaica Elena Vesnina, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimi, după 7-5, 6-4, cu australianca Daria Gavrilova, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

Kerber şi Garcia vor disputa cel mai atractiv meci din faza optimilor de finală.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.