Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Tottenham, un alt club englez e pe cale să bată recordul de transferuri al clubului! Pe cine vrea să cumpere West Ham

După Tottenham, un alt club englez e pe cale să bată recordul de transferuri al clubului! Pe cine vrea să cumpere West Ham

Premier League

Comentarii

Londonezii au făcut ofertă pentru achiziţionarea lui Maxi Gomez de la Celta Vigo, a cărui clauză de reziliere este de 50 de milioane de euro.

Astfel recordul pentru un fotbalist cumpărat de ciocănari ar fi bătut. Felipe Anderson este în prezent jucătorul pentru care fosta adversară a Stelei din Cupa UEFA a plătit cei mai mulţi bani. 38 de milioane de euro au achitat cei de la West Ham pentru aducerea sa de la Lazio. Acum se pare că Maxi Gomez va bate acest record, mijlocaşul fiind dorit de managerul Manuel Pellegrini, în încercarea vişiniilor de a ajunge din nou în Europa.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani este demult monitorizat de clubul englez iar oferta vine după ce uruguayanul a reuşit 30 de goluri pentru galicieni în ultimele două sezoane. Totuşi, West Ham are concurenţă serioasă pentru cumpărarea fotbalistului. Valencia a oferit deja o sumă de bani plus atacantul Santi Mina. Singurul lucru care vine în ajutorul londonezilor este dorinţa lui Gomez de a evolua în Premier League. 

Afla mai multe despre: west hamrecordtransferuricelta vigomaxi gomezpellegrini 

viewscnt
Articole similare