Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După transferul la FCSB, potopul! Ante Vukusic e în ”zodia” ghinionului teribil. Ce s-a întâmplat cu atacantul croat

După transferul la FCSB, potopul! Ante Vukusic e în ”zodia” ghinionului teribil. Ce s-a întâmplat cu atacantul croat

Fotbal

Comentarii

Îl mai ţineţi minte pe Ante Vukusic (32 de ani)? Atacantul croat ce se transfera la FCSB din postura de golgheter al campionatului din Slovenia?

În ianuarie 2018, FCSB reuşea să-l aducă la club pe Ante Vukusic, de la NK Olimpija, din postura de cel mai bun marcator al ultimelor sezoane din Slovenia.

Ante Vukusic, aproape de retragere?

Atacantul croat venea cu mari speranţe la FCSB, la insistenţele managerului sportiv Mihai Stoica, însă avea să nu confirme deloc aşteptările.

Patronul echipei, Gigi Becali, a avut nevoie doar de cinci meciuri pentru a se lămuri că Ante Vukusic nu este un jucător de valoarea FCSB-ului, aşa că l-a trecut pe linie moartă.

  • Cinci meciuri a bifat Vukusic pentru FCSB, cu un total de aproximativ 130 de minute.

În vară lui 2018, FCSB a decis să-l lase liber de contract pe Ante Vukusic, iar fostul atacant de la Hajduk, Pescara, Lausanne-Sport, Beveren şi Greuther Furth a luat drumul Italiei.

În ultimii doi ani, Vukusic a evoluat pentru Messina (Italia), FK Tuzla City (Bosnia-Herţegovina) şi Kolubara (Serbia), însă fără mari reuşite: a bifat 57 de meciuri, în care a marcat 6 goluri şi a bifat 2 pase decisive.

Ante Vukusic a fost pus liber de contract de sârbii de la Kolubara în vara trecută, iar acesta a decis să se întoarcă în ţara sa natală, la NK Varazdin, formaţie de primă ligă.

Când se credea că Ante Vukusic şi-a găsit liniştea, la o echipă din Croaţia, situaţia a fost exact pe dos. A bifat opt meciuri pentru NK Varazdin fără să reuşească vreun gol

Apoi, colac peste pupăză, la ultimul meci al lui NK Varazdin s-a accidentat grav şi va lipsi mai bine de două luni. Presa din Croaţia anunţă că Ante Vukusic şi-a rupt două oase la picior.

Aşadar, ghinioane peste ghinioane peste Ante Vukusic, un atacant sosit la FCSB cu mare încredere, dar care în trei ani s-a stins incredibil.

Afla mai multe despre: ante vukusicnk varazdingigi becali 

viewscnt
Articole similare