Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După un sezon magnific la Antwerp, Boloni a fost la un pas de un gigant al fotbalului european. De ce a picat mutarea

După un sezon magnific la Antwerp, Boloni a fost la un pas de un gigant al fotbalului european. De ce a picat mutarea
Comentarii

Anderlecht l-a numit în funcţia de antrenor principal de Vincent Kompany, legendarul fotbalist de la Manchester City. El va juca rol de antrenor jucător şi va lucra alături de Simon Davies.

Totuşi, potrivit celor de la Gazette van Antwerpen, proprietarul lui Anderlecht, Marc Coucke a fost impresionat de Ladislau Boloni şi de cele două sezoane de excepţie pe care le-a bifat pe banca tehnică a lui Antwerp. Coucke l-a luat în calcul pe tehnicianul român pentru funcţia de antrenor principal, dacă Vincent Kompany ar fi refuzat propunerea clubului din Bruxelles. În cele din urmă, Kompany a acceptat propunerea, iar varianta Boloni la Anderlecht a căzut.

Viitorul românului la Antwerp pare nesigur în acest moment, chiar dacă directorul clubului Luciano D'Onofrio speră să-l poată păstra pe fostul selecţioner al României. Votebal24.be scria în urmă cu câteva zile că Boloni este dorit în Golf, dar şi în Belgia, acolo unde a lăsat o impresie extraordinară şi în anii trecuţi, dar şi în ultimele două sezoane.

Gent, locul 6 în stagiunea trecută, este formaţia interesată de serviciile lui Boloni: ”KAA Gent a primit deja o veste bună. Boloni ar putea să nu mai continuie la Antwerp. El ar fi prima opţiune a clubului pentru înlocuirea lui Jess Thorup” scrie Voetbal24.

La Gent a mai antrenat în sezonul 2013-2014 şi Mircea Rednic, actualul tehnician de la Dinamo. De Buffalo's nu l-au contactat încă pe Boloni, dar imediat ce se va elibera de Antwerp, directorul sportiv Michel Louwagie deschide primele discuţii cu antrenorul român.

Afla mai multe despre: ladislau boloni 

viewscnt
Articole similare