Experiențe împreună.
You are here:

Dusan Uhrin a găsit punctele slabe ale FCSB-ului: ”Sper să fim mai buni. Avem fotbalişti pe măsură”

Dusan Uhrin a găsit punctele slabe ale FCSB-ului: ”Sper să fim mai buni. Avem fotbalişti pe măsură”

Liga 1

Comentarii

Dusan Uhrin spune că jucătorii lui Dinamo sunt pregătiţi pentru derby-ul cu FCSB şi speră într-un rezultat bun. Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Dinamo nu va fi nici în acest an în play-off, însă, cu o victorie în faţa FCSB-ului, ar mai şterge un pic din dezamăgirea pe care au avut-o suporterii. Dusan Uhrin este plin de încredere, deşi ratarea play-off-ului i-a demoralizat pe jucători. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare susţine însă că, într-un derby, rezultatul nu este influenţat de forma sportivă, deoarece există foarte multe orgolii.

Uhrin a identificat şi câteva probleme în jocul FCSB-ului, printre care cele din apărare şi speră că jucătorii săi vor specula aceste puncte slabe.

”Toată lumea este pregătită, mai puţin Montini care este accidentat, şi Neicuţescu. (n.r. despre FCSB) Au jucători foarte buni în atac, dar au şi probleme în apărare şi sper să fim mai buni pe teren, să luptăm şi să dăm tot ce avem mai buni. Au trei jucători buni în atac, dar şi noi avem fotbalişti pe măsură.  Într-un derby nu există nicio favorită, nu contează dacă una dintre echipe este prima iar cealaltă ultima.

(n.r. Despre cum îi motivează) Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci. Cine nu ar putea ştii? Este un derby, ştiu că va veni multă lume la meci, 20.000-30.000 de oameni. La acest meci, normal nu ai nevoie de niciun fel de motivaţie, pentru că singura motivaţie este că vin atâţia oameni la stadion şi trebuie să arătăm tot ce avem mai bun. (Ce ar însemna pentru dumneavoastră o victorie duminică?) În primul rând se porneşte de la 0-0. Nimeni nu ştie cine va câştiga. Va fi un meci dificil, dar nu vreau să vorbesc despre victorie pentru că asta îmi doresc de fiecare dată. De asta îmi fac treaba, să câştig, nu să pierd”, a declarat Dusan Uhrin.

Derby-ul Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 20:00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare