Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin a prefaţat partida Dinamo - FC U Craiova. Veste proastă pentru ”câini”: ”Nu am recuperat toţi jucătorii”

Dusan Uhrin a prefaţat partida Dinamo - FC U Craiova. Veste proastă pentru ”câini”: ”Nu am recuperat toţi jucătorii”
Comentarii

Dinamo se va duela vineri, de la ora 20:30 împotriva echipei U Craiova 1948, în direct pe Orange Sport.

Dusan Uhrin a prefaţat partida Dinamo - U Craiova: ”Torje s-a antrenat doar trei zile, nu ştiu dacă este suficient”

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat duelul cu FC U Craiova 1948. Uhrin a vorbit despre probleme de lot. 

”Este un meci important pentru noi, avem un adversar dificil. Nicolo Napoli a făcut o treabă bună acolo. Matei este ok, Torje s-a antrenat doar trei zile, nu ştiu dacă este suficient.  Nu am recuperat toţi jucătorii, Andrei Radu are o accidentare suferită la ultimul meci, nici Jovanovic nu este refăcut. O parte dintre jucătorii nu s-a antrenat toată săptămâna, trebuie să decid pe cine includ în lot, deoarece este un meci important pentru noi, cu un adversar dificil. 

Un singur meci nu este suficient pentru a scăpa de baraj. Trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm, dar depinde şi de adversari.  (n.r. despre faptul că nu joaca Bauza) Vă spun sincer, cred că cel mai bun jucător este Compagno, pentru că marchează multe goluri”, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Craiova 1948. 

După victoria cu Chindia, Dinamo a rămas pe locul opt în play-out, dar a ajuns la 13 puncte acumulate, şase mai puţin decât formaţia din Târgovişte, care ocupă ultimul loc care asigură menţinerea în Liga 1, alături de CS Mioveni.

U Craiova 1948 se află pe locul cinci în play-out-ul Ligii 1, cu 22 de puncte acumulate în clasament. În ultima etapă, oltenii au remizat cu CS Mioveni, scor 1-1.

 

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare