Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin a vorbit cu Ondrasek despre FCSB. Ce le-a spus cehilor fostul antrenor al lui Dinamo: "Becali se distrează"

Dusan Uhrin a vorbit cu Ondrasek despre FCSB. Ce le-a spus cehilor fostul antrenor al lui Dinamo: "Becali se distrează"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la Dinamo, Dusan Uhrin, l-a avertizat pe Zdenek Ondrasek, odată cu transferul atacantului la FCSB. Tehnicianul le-a spus cehilor ce face Gigi Becali la vicecampioana României.

Ce a vorbit Dusan Uhrin cu Ondrasek despre FCSB

Ondrasek l-a dezamăgit din nou pe finanţatorul FCSB. Cehul a fost schimbat la pauza meciului cu Şahtior Karagandy, după ce a fost titular, iar într-un final echipa antrenată de Dinu Todoran a fost eliminată la loviturile de departajare, în turul secund preliminar Conference League. 

Supărat pe rezultat şi pe mai mulţi fotbalişti, Gigi Becali a anunţat că le va rezilia contractele lui Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek. Cei doi au fost transferaţi pentru o strategie în care FCSB ar fi jucat şi în grupele europele, în acest sezon. 

După ce situaţia lui Ondrasek s-a complicat la FCSB, Dusan Uhrin le-a vorbit cehilor despre ce se întâmplă la echipa deţinută de Gigi Becali. 

"La primul meci, cel cu Botoşani, Ondrasek a intrat în repriza a doua şi încerca să-şi găsească locul, nu se integrase în echipă complet. FCSB are un stil diferit, care nu e bazat neapărat pe atacanţi. Au mijlocaşi ofensivi, extreme, iar Florin Tănase e un decar clasic. Sunt jucători rapizi, care pot depăşi adversarii. Toată lumea a jucat slab şi au făcut 0-0, dar după al doilea meci, câştigat cu 4-1 (n.r - contra Universităţii Craiova), Becali l-a lăudat pe Ondrasek. Şi-a schimbat complet părerea. Aşa e Becali, se distrează.

Ultraşii îl vor plăcea pe Ondrasek (n.r - referitor la tatuajele jucătorului). Am vorbit cu el şi i-am spus: 'Vei avea o misiune dificilă. Nu ştii la ce să te aştepţi de la Becali, dar eşti singurul atacant de acolo, iar dacă reuşeşti, fanii te vor susţine şi vei avea o experienţă unică", a spus Uhrin, pentru iSport.

 

 

Afla mai multe despre: dusan uhrinfcsbzdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare