Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin aşteaptă o minune după ce Dinamo a revenit din Turcia: "Să aducem poate şase, şapte jucători. Am multe promisiuni"

Dusan Uhrin aşteaptă o minune după ce Dinamo a revenit din Turcia: "Să aducem poate şase, şapte jucători. Am multe promisiuni"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a revenit din Turcia, iar antrenorul Dusan Uhrin speră ca lucrurile să se îmbunătăţească la echipă.

Dusan Uhrin aşteaptă transferuri la Dinamo: "Poate şase, şapte jucători. Am multe promisiuni"

"Câinii" s-au întors din cantonamentul din Turcia, acolo unde au pierdut meciul de pregătire cu Galatasaray. Imediat cum au aterizat la Bucureşti, dinamoviştii s-au lovit de probleme din ţară. 

Dinamo a depus actele pentru a intra în insolvenţă în cursul zilei de vineri. Decizia conducerii din Ştefan cel Mare nu a fost una surprinzătoare, dar a fost primită cu scepticism de întreaga lume a fotbalului românesc, printre care şi mai multe foste glorii.

Dusan Uhrin a vorbit despre cantonament şi a susţinut că are nevoie de fotbalişti, pentru a completa lotul: "Am avut parte de o vreme foarte bună, am avut toate condiţiile ca să ne antrenăm şi, de asemenea, am jucat şi meciuri bune. Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu ştiu nimic. Sper să nu se întâmple miercuri, sper să se întâmple ceva azi sau mâine, pentru că avem de rezolvat o mulţime de probleme, legate de salariile jucătorilor, de transferuri, pentru că nu avem voie să transferăm jucători. 

Nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem poate şase, şapte jucători. Am multe promisiuni", a anunţat antrenorul de la Dinamo, Dusan Uhrin. 

 

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare