Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin, contestat vehement după revenirea pe banca alb-roşilor: ”A vrut să pară Dumnezeu. După ce a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni”

Dusan Uhrin, contestat vehement după revenirea pe banca alb-roşilor: ”A vrut să pară Dumnezeu. După ce a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni”

Fotbal intern

Comentarii

Dusan Uhrin i-a luat locul lui Flavius Stoican pe banca tehnică a lui Dinamo, înainte de startul play-out-ului.

Dusan Uhrin, contestat vehement după revenirea pe banca alb-roşilor: ”A vrut să pară Dumnezeu. După ce a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni”

În cele două meciuri jucate până în acest moment, tehnicianul ceh a înregistrat un eşec cu Rapid, scor 1-3, şi o remiză cu Sepsi, scor 0-0.

Dusan Uhrin s-a plâns de condiţia fizică precară în care i-a găsit pe jucătorii din Ştefan cel Mare, motiv să fie ”taxat” dur de Dănuţ Lupu.

Fostul internaţional român le-a luat apărarea foştilor antrenori de la Dinamo: Dario Bonetti, Mircea Rednic şi Flavius Stoican, pe care îi îndeamnă să iasă în faţă şi să combată opinia actualului tehnician al ”câinilor”.

”Vă spun eu ce a gândit acest Dusan Uhrin. El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo. A vrut să pară în ochii suporterilor ca marele salvator. Adică el a crezut că vine şi salvează echipa de la retrogradare, apoi o să culeagă singur roadele muncii altora.

Aşa cum au fost ei pe acolo, Bonnetti, Rednic şi Stoican, să ştiţi că oamenii ăştia au muncit. Nu au stat la cafele. Au muncit şi ei după condiţiile avute.

Mi se pare lipsit de caracter Dusan Uhrin. Nu poţi să ieşi public şi să o tot dai pe pregătirea fizică precară a jucătorilor. Păi, ce faci? Dai în colegii antrenori? Nu ştiai unde ajungi? Credeai că ajungi pe la Real Madrid sau Bayern Munchen?

Bonnetti, Rednic şi Stoican trebuie să iasă şi să vorbească, nu să îl lase pe Uhrin să arunce cu noroi în munca lor.

Dacă nu îţi convine ceea ce ai găsit tu la echipă, păi de ce nu îţi adunci oamenii din staff-ul tău personal de muncă? Dar îl ai? Nu îl ai! Ai venit doar cu o geantă pe umăr, de acasă, la aeroport.

Nu ai staff că nu stă nimeni după tine şomer atâtea luni. După ce Uhrin a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni în atâtea luni”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Prosport.

Dănuţ Lupu: ”Să nu îl comparaţi pe el cu Nicolo Napoli”

De asemenea, fostul mare mijlocaş a făcut o paralelă între Dusan Uhrin şi Nicolo Napoli, italianul care a revenit pe banca celor de la FC U Craiova şi a obşinut rezultate foarte bune.

”Să nu îl comparaţi pe el cu Nicolo Napoli. Şi acest om s-a întors la Craiova, aşa cum Dusan s-a întors la Dinamo, dar măcar italianul a tăcut din gură şi a făcut treabă.

Nu l-am văzut pe Napoli si iasă şi să se plângă de condiţia fizică a jucătorilor săi. Omul ăla a tăcut şi a muncit. Uhrin nici măcar nu realizează că după declaraţiile astea îşi pune şi vestiarul în cap, dar asta e altă poveste”, a adăugat Lupu.

Afla mai multe despre: dinamouhrindanut lupu 

viewscnt
Articole similare