Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duşan Uhrin, dezamăgit total după debutul ratat al formaţiei sale. Antrenorul lui Gaz Metan pune tunurile pe arbitraj

Duşan Uhrin, dezamăgit total după debutul ratat al formaţiei sale. Antrenorul lui Gaz Metan pune tunurile pe arbitraj

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a început cu stângul noul sezon al Ligii 1. Medieşenii au pierdut deplasarea de la Voluntari cu scorul de 2-1 şi îşi continuă forma slabă arătată în play-off-ul sezonului încheiat recent.

Antrenorul lui Gaz Metan s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevilor săi, mai ales în compartimentul defensiv. Duşan Uhrin Jr. a criticat inclusiv arbitrajul, la final partidei.

”Sunt supărat pentru că nu am jucat bine deloc. În a doua repriză am revenit, am marcat pentru 1-1 şi le-am spus jucătorilor să fie foarte atenţi la fazele fixe, pentru că avem unele probleme de înălţime, nu avem jucătorii potriviţi. Şi totuşi aşa am primit gol. Sunt supărat, sunt supărat pentru toate. Nu înţeleg unele lucruri. Am jucat ultimele 15 minute pe întuneric. Se poate juca pe întuneric? Atunci să jucăm la ora 10, să nu mai vedem deloc mingea.

Sunt supărat şi pe arbitru, pentru că a dat 4 minute de prelungire, dar a fluierat după 3 minute. Nu sunt vreun prost, nu aşa sunt regulile. Arbitrul a făcut un meci <bun>.”, a declarat Duşan Uhrin Jr., la finalul partidei pierdute de Gaz Metan Mediaş, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1.

Tehnicianul a atras atenţia inclusiv asupra problemelor pe care echipa sa le are în compartimentul ofensiv.

”A fost primul nostru meci în această formulă şi deja ne este dificil. Sper să găsim jucători de atac. De asemenea, nu avem nici un număr 10 şi trebuie să îl găsim.

Trebuie să transferăm atacanţi. Avem unul singur şi, dacă el nu poate juca, trebuie să jucăm fără atacant. Avem unii tineri, dar ei nu sunt pregătiţi să joace, pentru că nu s-au antrenat prea mult cu noi. S-au antrenat doar două săptămâni şi nu este de ajuns.”, a completat Uhrin. 

Afla mai multe despre: gaz metanvoluntaridusan uhrin 

viewscnt
Articole similare