Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duşan Uhrin, după ce Dinamo a obţinut a treia victorie consecutivă. ”Încă nu am rezolvat nimic!” Pe cine a remarcat antrenorul 'câinilor'

Duşan Uhrin, după ce Dinamo a obţinut a treia victorie consecutivă. ”Încă nu am rezolvat nimic!” Pe cine a remarcat antrenorul 'câinilor'
Comentarii

Dinamo s-a impus la Iaşi cu scorul de 2-1, într-un meci al etapei a 6-a a play-out-lui Ligii 1.

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 21, dar gazdele au egalat înainte de pauză prin Zajmovic. Victoria ”câinilor” a fost adusă de Morsay în minutul 54. Dinamo a legat trei victorii consecutive după ce s-a impus şi la Iaşi, cu scorul de 2-1.

La finalul meciului, Uhrin l-a remarcat pe Morsay, care a înscris al doilea gol consecutiv. Antrenorul lui Dinamo a mai spus că a lucrat la mentalitatea jucătorilor, dar lucrurile nu sunt rezolvate încă.

”A fost un meci foarte greu pentru noi. În repriza a doua am tranşat meciul, am insistat de altfel la pauză că trebuie să menţinem acelaşi nivel în partea a doua şi ne-a ieşit. Avem nevoie de trei puncte şi în etapa următoare. Astăzi, nu am reuşit să-l marcăm bine pe numărul 9 de la ei, dar încrederea noastră a fost la un nivel optim şi mă bucur că am câştigat. 

Mă bucur pentru Morsay că a marcat al doilea gol la rând. Nu vreau să vorbesc despre bonusuri, noi jucăm pentru sentimentele noastre şi pentru a ne simţi mai bine după meciuri. Este prematur să vorbim despre meciul următor. Avem trei zile la dispoziţie. Cred că am reuşit să umblu puţin la mentalitate, dar lucrurile nu s-au terminat, încă nu am rezolvat nimic”, a spus antrenorul lui Dinamo după meci. 

Dinamo a urcat pe locul 11 în clasament, cu 24 de puncte, fiind la un singur punct de locul care duce la baraj, ocupat de Viitorul. 

Afla mai multe despre: duşan uhrin 

viewscnt
Articole similare