Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin i-a făcut portretul lui Gigi Becali în presa din Cehia: ”Ştiţi ce s-a întâmplat cu Toni Conceicao? E stat în stat la Steaua”

Dusan Uhrin i-a făcut portretul lui Gigi Becali în presa din Cehia: ”Ştiţi ce s-a întâmplat cu Toni Conceicao? E stat în stat la Steaua”

Superliga

Comentarii

Revenit în fotbalul românesc, Dusan Uhrin le-a povestit cehilor situaţia prin care trece acum FCSB.

Într-un interviu pentru publicaţia Lydovky, noul antrenor al lui Dinamo a redat cu lux de amănunte situaţia de la FCSB, echipă care nu reuşeşte să-şi găsească un antrenor. Dusan Uhrin spune că Gigi Becali se implică total la echipă şi antrenorii nu sunt dispuşi să facă un asemenea compromis. Oferă exemplul lui Toni Conceicao, care a venit din Portugalia, dar negocierile au picat după doar trei minute.

Însă Dusan Uhrin, fost antrenor la Poli Timişoara şi CFR Cluj, subliniază că Gigi Becali a avut dintotdeauna acest comportament:

”Absolut nimic nu mişcă fără el. Acum se spune că-i controlează pe antrenori, face echipa de start şi dă ordine din tribune cine să fie schimbat. Dar aşa a făcut mereu. Între timp, a fost la închisoare, a revenit, dar nimic nu s-a schimbat. Ultimul care a vrut să vină la Steaua, Toni Conceicao, a pus o condiţie: dacă Becali i-ar impune echipa de start, îşi dă imediat demisia şi primeşte compensaţii de 100.000 de euro. Ce crezi că s-a întâmplat? Conceicao a venit din Portugalia, întâlnirea a durat trei minute şi apoi a zburat înapoi spre casă. Dar asta este Steaua, stat în stat”, a declarat Dusan Uhrin pentru lidovky.cz.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare