Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin Jr. nu rămâne foarte mult timp pe tuşă. "Ar trebui să ajung acolo". Ce a povestit antrenorul despre Dinamo în presa din Cehia

Dusan Uhrin Jr. nu rămâne foarte mult timp pe tuşă. "Ar trebui să ajung acolo". Ce a povestit antrenorul despre Dinamo în presa din Cehia

Fotbal

Comentarii

Cehul Dusan Uhrin Jr (52 de ani) a pregătit-o pe Dinamo Bucureşti în perioada 13 august - 9 martie. Întors în ţara sa natală, tehnicianul a povestit ce s-a întâmplat în România, dar şi despre planurile sale de viitor.

Chiar dacă şi-a dat demisia de la Dinamo, Dusan Uhrin Jr. ar fi trebuit să revină rapid pe banca tehnică a unei formaţii, dacă nu intervenea criza pandemică ce a paralizat sportul pe întregul mapamond, după cum chiar antrenorul o recunoaşte. Cu toate acestea, cehul nu specifică numele formaţiei sau dacă este din România.

"Există deja un club care mă doreşte. Dar nu ar trebuie să merg fără a avea ce munci. Cu toate acestea, când situaţia actuală se va termina, ar trebui să ajung acolo", a declarat Dusan Uhrin Jr., pentru presa din Cehia.

În schimb, Uhrin le-a povestit cehilor despre experienţa petrecută la Dinamo. Acesta a recunoscut că ar riscat atunci când a acceptat să preia formaţia din "Ştefan cel Mare", însă a sperat că lucrurile se vor îndreptat treptat. Uhrin este membru al uneia dintre asociaţile de suporteri de la Dinamo, are card de membru şi a donat pentru "câini". La fel cum a făcut şi fostul jucător de la FCSB; actualmente la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, al cărui gest este salutat de Uhrin.

"Problemele erau acolo când am ajuns, însă au escaladat. Mi-am dat demisia din cauza a ceea ce se întâmpla acolo. Într-adevăr, foarte multe. Există două tabere de fani, chiar sunt înregistrat ca membru al uneia dintre asociaţii. Am şi plătit o contribuţie pentru a ajuta Dinamo. În plus, cred că există o dorinţă din partea lui Negoiţă de a susţine clubul. Nu i-am văzut interesul. O parte a fanilor dinamovişti au fost recunoscători pentru gestul lui Stanciu, cealaltă l-au contestat. Dar cred că este un gest frumos din partea lui", a mai declarat Uhrin.

În cariera sa, Uhrin a antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav x3, Poli Timişoara x2, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare