Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin, luat la rost în urma retrogradării lui Dinamo: ”A mai antrenat pe undeva în ultimii patru-cinci ani?” | EXCLUSIV

Dusan Uhrin, luat la rost în urma retrogradării lui Dinamo: ”A mai antrenat pe undeva în ultimii patru-cinci ani?” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

După ce a salvat-o pe Dinamo în sezonul trecut, Dusan Uhrin nu a putut repeta aceeaşi ”performanţă” şi în actuala stagiune. Revenit pentru a scăpa echipa de retrogradare, cehul a condus formaţia din Ştefan cel Mare către Liga 2.

După trei sezoane în care s-a zbătut în subsolul clasamentului, Dinamo nu a mai găsit cale de scăpare şi a retrogradat în Liga 2, în urma barajului cu U Cluj.

Elevii lui Dusan Uhrin au intrat pe vârfuri în meciul tur, iar acest lucru a fost în final decisiv în soarta dublei, după ce meciul de la Bucureşti s-a terminat la egalitate.

Aşadar, Dinamo a fost ”condamnată” la retrogradare, chiar dacă a primit o multitudine de şanse, mai ales datorită problemelor de la Gaz Metan.

Nu doar că medieşenii le-au luat ”câinilor” locul de retrogradare directă, dar le-au şi ”cedat” patru dintre cei mai valoroşi jucători din lot.

Dusan Uhrin spunea de săptămâni bune că se gândeşte la baraj şi că pregăteşte echipa pentru baraj, dar acest lucru nu s-a văzut deloc pe teren.

După ce a fost salvatorul ”câinilor” sezonul trecut, antrenorul ceh a devenit omul care stătea pe banca lui Dinamo când aceasta a retrogradat în premieră, o ”pată” pe care nu o va putea şterge din CV.

Dusan Uhrin, luat la rost în urma retrogradării lui Dinamo

Andrei Vochin l-a luat pe Uhrin la rost în urma umilinţei istorice suferite şi a contestat, în primul rând, readucerea acestuia la club.

Expertul Orange Sport a afirmat că Dinamo ar fi avut nevoie de un tehnician care să ştie limba română pentru a putea avea o comunicare eficientă antrenor-echipă.

Da (n.r. îl va mai angaja cineva în România pe Uhrin), cred că a avut şapte-opt contracte, ce perofrmanţe a avut? Locul doi cu Timişoara?

(n.r. de ce se tot întoarce la Dinamo?) Dacă nu are alte oferte? A antrenat pe undeva în ultimii patru-cinci ani? Să vii să antrenezi în România de 10-15 ani şi încă să nu vorbeşti româneşte...

Nu e problemă de respect, e problemă de comunicare, modalitatea de a comunica devine mai greoaie, la Dinamo era nevoie de o comunicare pe care să o aibă toţi”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare