Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin nu se teme de Bauza, ci de un alt jucător al lui FC U Craiova: ”Vă spun sincer”. Duelul dintre olteni şi Dinamo se vede pe Orange Sport

Dusan Uhrin nu se teme de Bauza, ci de un alt jucător al lui FC U Craiova: ”Vă spun sincer”. Duelul dintre olteni şi Dinamo se vede pe Orange Sportgalerie foto
Comentarii

Înaintea duelului cu FC U Craiova, Dusan Uhrin a dezvăluit pe cine consideră cel mai bun jucător al oltenilor.

Alfată în plină luptă împotriva retrogradării, Dinamo are nevoie de puncte ca de aer, dacă vrea să scape şi de baraj.

Elevii lui Dusan Uhrin au obţinut o victorie importantă în ultima etapă, împotriva Chindiei, şi s-a apropiat la şase puncte de salvarea directă.

”Câinii” se luptă cu Mioveni şi Chindia pentru ultimul loc care asigură fără dubiu menţinerea în prima ligă, iar adversarele sale au temporar avantajul.

Dinamo mai are şase etape de disputat până la finalul play-out-ului, astfel că ar avea nevoie ca atât Mioveni, cât şi Chindia să se împiedice de cel puţin două ori până la sfârşitul sezonului.

În plus, elevii lui Dusan Uhrin ar fi nevoiţi să îşi câştige toate jocurile, iar vineri vor avea primul test adevărat, împotriva lui FC U Craiova.

Echipa pregătită de Nicolo Napoli a renăscut după revenirea tehnicianului italian pe bancă şi se află în prezent la nouă puncte de Dinamo.

Dusan Uhrin nu se teme de Bauza, ci de un alt jucător al lui FC U Craiova

Totuşi, cei de la FC U au un avans de doar trei puncte faţă de Chindia şi Mioveni, astfel că au la rândul lor nevoie disperată de puncte pentru a sta liniştiţi.

Înaintea duelului direct, Dusan Uhrin a fost întrebat despre absenţa lui Juan Bauza, considerat cel mai valoros jucător al formaţiei din Bănie.

Totuşi, tehnicianul ceh a scos în evidenţă un alt jucător de care se teme, Andrea Compagno, golgheterul lui FC U Craiova şi unul dintre jucătorii din Liga 1 cu cele mai multe goluri în 2022, şase.

Vă spun sincer, cred că cel mai bun jucător este Compagno, pentru că marchează multe goluri”, a declarat Dusan Uhrin.

Ajuns la FC U Craiova în vara lui 2020, Andrea Compagon a reuşit să însumeze 48 de apariţii în tricoul oltenilor, marcând 17 goluri.

Partida dintre Dinamo şi FC U Craiova se poate vedea, vineri, de la ora 20:30, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare