Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duşan Uhrin nu se teme de coronavirus. Revenire importantă pentru formaţia din Ştefan cel Mare: ”Da, e pregătit să joace!”

Duşan Uhrin nu se teme de coronavirus. Revenire importantă pentru formaţia din Ştefan cel Mare: ”Da, e pregătit să joace!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii au teamă mai mare de retrogradare decât de coronavirus.

Se află la doar şase puncte peste primul loc retrogradabil. Câinii încep play-out-ul vineri, cu Academica Clinceni. Meciul va fi de la ora 20.30, pe Telekom Sport 1.

”Cred că e prea multă panică pentru coronavirus. De asemenea, şi în Cehia e multă panică pentru nimic, magazinele sunt aproape goale. În Cehia e la fel, poate mai rău decât aici. Aşa sunt cehii” a mărturisit Uhrin într-o conferinţă de presă.

”Avem nevoie de cele trei puncte, pentru că acum se joacă pe trei puncte adevărate, de care avem nevoie pentru a urca în clasament” spune cehul despre meciul cu Academica de mâine. Vestea bună pentru ”câini” este că sârbul Perovic este gata să revină: ”Perovic poate să joace, Perovic e pregătit să joace. Montini nu ştiu dacă va juca, voi decide mâine dimineaţă dacă e pregătit. Important pentru noi e să ne concentrăm la fiecare meci, nu doar cu Viitorul. Cu siguranţă, va fi un meci bun, dar am pierdut cu Sepsi, cu Hermannstadt, aşa că trebuie să ne concentrăm doar pe echipa noastră. Vrem să trecem de aceste două meciuri cu bine. Avem o ţintă, să terminăm pe primul loc în play-out şi e foarte importantă şi Cupa” a mai declarat Duşan Uhrin.

Afla mai multe despre: duşan uhrin 

viewscnt
Articole similare