Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin putea ajunge la o altă echipă din Liga 1! Cine a vrut să-l ia pe noul antrenor de la Dinamo: "Am vrut să mă întorc"

Dusan Uhrin putea ajunge la o altă echipă din Liga 1! Cine a vrut să-l ia pe noul antrenor de la Dinamo: "Am vrut să mă întorc"

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin este oficial noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul care i-a luat locul lui Gheorghe Mulţescu a avut mai multe oferte, printre care una şi de la Poli Iaşi.

Dusan Uhrin, ofertat şi de Poli Iaşi

Dusan Uhrin a revenit la Dinamo după un an, în care situaţia s-a schimbat total, începând de la lotul de jucători până la conducerea clubului. Totuşi, Dinamo Bucureşti a fost prima opţiune a tehnicianului ceh, în ciuda celorlalte oferte primite. 

"Sincer, aflasem despre situaţia în care se află Dinamo, ştiam că e una extrem de dificilă, suporterii din DDB m-au contactat şi le-am spus că-i ajut! M-au contactat liderii DDB Nicu (n.r. Tararache) şi Elias (n.r. Bucurică).

Sincer, eu am avut alte oferte din alte ţări mai îndepărtate şi nu am vrut să merg acolo, am avut una şi de la Poli Iaşi, dar am refuzat-o pentru că am vrut să mă întorc la Dinamo, să salvez echipa şi să încercăm să câştigăm Cupa", a susţinut noul antrenor din "Ştefan cel Mare" pentru Fanatik

Dusan Uhrin va debuta în acest sezon la Dinamo în returul semifinalei Cupei României, cu Astra. Antrenorul a recunoscut că suporterii au avut un rol important în decizia de a reveni în "Ştefan cel Mare".

"Am avut o perioadă foarte bună prima jumătate de an pe care am petrecut-o aici, suporterii sunt fantastici şi am revenit pentru ei. Crede-mă, dacă nu erau ei, nu veneam", a mai spus antrenorul. 

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamodinamo bucurestipoli iasi 

viewscnt
Articole similare