Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă şi debutează după ce competiţiile vor fi reluate: ”Trebuie să încep acolo”. De ce a plecat de la Dinamo

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă şi debutează după ce competiţiile vor fi reluate: ”Trebuie să încep acolo”. De ce a plecat de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin spune că şi-a găsit deja echipă şi ar trebui să înceapă munca imediat după ce vor fi ridicate restricţiile impuse de pandemia de coronavirus. Antrenorul ceh a demisionat de la Dinamo chiar înainte de suspendarea Ligii 1.

Dusan Uhrin n-a stat prea mult timp departe de fotbal. Antrenorul în vârstă de 52 de ani susţine că s-a înţeles deja cu o altă echipă, din afara Cehiei, dar s-a ferit să-i dea numele. Cu toate acestea, lucrurile par sigure şi Uhrin spune că va începe munca imediat după ce vor fi ridicate restricţiile impuse de pandemie:
”Este deja un club care mă vrea. Este din străinătate, dar nu vreau să spun mai mult. Când situaţia actuală se termină (n.r. restricţiile impuse de pandemie), ar trebui să încep acolo”, a declarat Dusan Uhrin pentru efotbal.cz. 

De ce a plecat Dusan Uhrin de la Dinamo: ”Erau foarte multe probleme”

Dusan Uhrin a început bine la Dinamo şi părea că va intra în play-off. Însă rezultatele au fost slabe în ultima parte a mandatului şi a decis să plece. Dusan Uhrin spune că performanţele echipei au fost afectate de problemele mari provocate de conducerea clubului:
”Din păcate, nu am reuşit să intrăm în play-off, dar ne-am îndeplinit obiectivul în Cupă (n.r. Dinamo este calificată în semifinale). Este un lucru important. Probleme erau deja la Dinamo încă de când am ajuns, dar s-au agravat. Am demisionat din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat acolo, au fost o mulţime de lucruri”, a mai spus Dusan Uhrin.
 
Autor: Mihai Dolinschi
 
 

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare