Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin vrea să continue la Dinamo în ciuda condiţiilor: „N-am încasat niciun ban!” Ce jucători vrea să aducă

Dusan Uhrin vrea să continue la Dinamo în ciuda condiţiilor: „N-am încasat niciun ban!” Ce jucători vrea să aducă

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin (53 de ani) a preluat-o pe Dinamo din mers sezonul trecut şi a reuşit să o salveze de la retrograda.

Dusan Uhrin vrea să continue la Dinamo în ciuda condiţiilor: „N-am încasat niciun ban!” Ce jucători vrea să aducă

Uhrin a reuşit chiar să evite barajul din play-out şi salvat-o pe Dinamo direct. În ciuda obiectivului bifat, Uhrin nu a încasat niciun ban.

Întrebat dacă doreşte să continue în Ştefan cel Mare, Uhrin a mărturisit pentru Fanatik: „Eu mai am contract un an, da. Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acţionariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme”.

Pe 15 iunie, „câinii” se reunesc şi vor efectua un cantonament în Turcia, la munte, la Bolu. Stagiul de pregătire va fi din 21 iunie până în 27.

Dusan are nevoie de fundaşi şi de atacanţi

Dusan vrea ca problemele financiare să se rezolve pentru a putea transfera jucători în vederea noului sezon. Cehul a declarat ce posturi doreşte să întârească: „Ne trebuie fundaşi centrali, atacanţi, un fundaş dreapta, pentru că trebuie să avem cel puţin 20 de jucători buni pentru a putea face faţă în prima ligă. Situaţia clar nu e normală. Dar sunt jucători care vor rămâne la Dinamo, până acum am vrut să transfer nişte jucători la Dinamo, nu ştiu dacă este însă posibil.

„Chiar ne trebuie un plan exact pentru sezonul următor, asta este neapărat”

Sunt jucători din punctul meu foarte importanţi pentru calitatea jocului, dar chiar habar n-am ce se va întâmpla. Problema este că nu se ştie exact pe ce bani ne bazăm. Chiar nu ştiu ce vor face, ei au spus că vor aranja săptămâna aceasta şi vom vedea dacă vor reuşi să facă asta. Nu am vorbit încă cu ei, Mario vorbeşte cu jucătorii. Dar voi vorbi şi eu cu ei înainte de reunire, asta în mod sigur. Chiar ne trebuie un plan exact pentru sezonul următor, asta este neapărat”.

Dinamo a terminat sezonul actualul pe locul 11 în clasamentul din Liga I.
 

  • 13 puncte din 21 maxim posibile a adunat Dinamo în acest play-out

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrinplay-out 

viewscnt
Articole similare