Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Vlahovic, reacţie după debutul de vis în Champions League la Juventus. Ce spune despre comparaţia cu legenda Alessandro Del Piero

Dusan Vlahovic, reacţie după debutul de vis în Champions League la Juventus. Ce spune despre comparaţia cu legenda Alessandro Del Piero
Comentarii

Dusan Vlahovic este noua senzaţie a lui Juventus. Atacantul sârb a marcat la debutul în Champions League.

Dusan Vlahovic, reacţie după debutul de vis în Champions League la Juventus. Ce spune despre comparaţia cu legenda Alessandro Del Piero

Adus în luna ianuarie a acestui an, cu peste 80 de milioane de euro, vârful de 22 de ani şi-a intrat imediat în rolul vedetă şi a tras echipa după el.

Autor a 17 goluri în 21 de partide pentru Fiorentina în prima parte a campionatului, Vlahovic a continuat să facă şi la Juventus să facă ce ştie mai bine: să introducă mingea în poarta adversă.

Sârbul a marcat pentru formaţia torineză chiar la debutul în Serie A, într-o victorie cu Hellas Verona, scor 2-0.

Au mai urmat două meciuri în campionat, cu Atalanta şi Torino, în care nu şi-a mai văzut numele pe lista marcatorilor.

Dar a venit meciul de la mijlocul săptămânii, din manşa tur a optimilor din Liga Campionilor, cu Villareal, unde Vlahovic a recidivat, la debutul în cea mai galonată competiţie europeană la nivel de cluburi.

Atacantul sârb a marcat la doar 32 de secunde de la startul jocului, stabilind şi câteva recorduri.

Este al doilea cel mai tânăr jucător de la Juventus care debutează cu gol în Champions League, după Alessandro Del Piero. Legenda piemontezilor puncta la vârsta de numai 20 de ani şi 308 zile.

De asemenea, a devenit şi al treilea jucător de la Juventus care marchează în Champions League la debut, după acelaşi Alessandro Del Piero, dar şi David Trezeguet.

Totuşi, fericirea lui Vlahovic nu a fost maximă. Echipa sa, Juventus, nu a reuşit să păstreze avantajul pe tabelă luat în minutul 1 şi a încheiat la egalitate cu Villareal, scor 1-1. Dani Parejo a egalat în minutul 66.

La finalul meciului, Dusan Vlahovic s-a bucurat pentru realizarea sa pe plan personal, dar se gândeşte doar la meciul retur, acolo unde doreşte ca Juventus să căştige şi să se califice în faza sfeturilor de finală.

"Gol la primul meu meci în Champions League… este un vis devenit realitate. Del Piero este o legendă, un model, dar eu nu vreau să mă compar cu nimeni. Nu vreau să mă las să fac asta!

Nu sunt foarte fericit pentru că nu am câştigat. Eu, echipa şi antrenorul am dorit să câştigăm. Nu s-a putut, aşa că ne uităm în faţă, spre următorul meci. Noi am făcut lucrurile aşa cum le-am gândit în vestiar, dar adversarii noştri merită felicitaţi pentru partida pe care au făcut-o. Eu deja am uitat acest meci, trebuie să câştigăm în retur", a declarat Dusan Vlahovic la finalul partidei, potrivit gazzetta.it.

Afla mai multe despre: juventusvlahovicdel piero 

viewscnt
Articole similare